Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή κατέρρευσε η όλη μου η προσωπικότητα»

19:04 - 18/10/2021

Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς και μεταξύ άλλων μίλησε για όσα βίωσε στην φυλακή. «Ακόμα και στην […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Στην φυλακή κατέρρευσε η όλη μου η προσωπικότητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Στη φυλακή, οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν πολύ κακοί – Κατέρρευσε όλη η προσωπικότητα μου

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο σχεδιαστής μόδας αφού ευχαρίστησε τους παρουσιαστές για την πρόσκληση τους ενημέρωσε πως όσες φορές τον έχουν φιλοξενήσει σε εκπομπές τους, στην συνέχεια λαμβάνει πολλά καλά και όμορφα μηνύματα. Θανάσης Αναγνωστόπουλος και Νάνσυ Ζαμπέτογλου παρουσίασαν το νέο βιβλίο του Λάκη Γαβαλά, το οποίο είναι η αυτοβιογραφία του και ο ίδιος σχολίασε πως: «Δεν έκανα ένα βιβλίο για να αισθανθώ συγγραφέας ή οτιδήποτε. Και από την άλλη πλευρά δεν ξέρω αν αφορά ή όχι η ζωή μου τους ανθρώπους. Όμως, μέσα από τη ζωή μου, που έχω περάσει πάρα πολλά πράγματα, είναι χρήσιμο κάποιοι άνθρωποι να ξέρουν, να βάζουν π

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Κατέρρευσε η προσωπικότητά μου το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή»

Για το διάστημα που παρέμεινε στη φυλακή, όπου έκτισε ποινή για τα χρέη του στο Δημόσιο To άρθρο Λάκης Γαβαλάς: «Κατέρρευσε η προσωπικότητά μου το πρώτο τρίμηνο στη φυλακή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα».

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο δημοφιλής στιλίστας για το διάστημα που πέρασε στη φυλακή Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε ένα μικρό αλλά διόλου αμελητέο για τον ίδιο, κομμάτι από την περίοδο που έκτιε την…

Διαβάστε το στο politik.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Στην φυλακή κατέρρευσε όλη μου η προσωπικότητα τους τρεις πρώτους μήνες"

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο