Ανέτ Αρτάνι: Η εξομολόγηση για πρώην συνεργάτη της – «Πήγε να με βιάσει τρεις φορές»

20:54 - 18/10/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» παραχώρησε συνέντευξη η Ανέτ Αρτάνι το πρωί της Δευτέρας η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να δέχθηκε από στενό της συνεργάτη. Από την Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται, η Ανέτ Αρτάνι μίλησε και για τα παιδιά βιβλία τα οποία έχει γράψει αντλώντας έμπνευση από το γιο της. «Βρίσκομαι τώρα στη Νέα Υόρκη, έγραψα 7 παιδικά βιβλία. Έχω μεγάλη έμπνευση τον γιο μου. Μάλιστα γράφω και κάποια βιβλία για τη διαταραχή ελλειματικής προσοχής. Ο γιος μου πάσχει από αυτό και έβλεπα ότι στεναχωριέται και ήθελα να του δείξω ότι δεν είναι κάτι αρνητικό. Να το βλέπει σαν super δύναμη. Μια μέρα επέλεξε να τρέξει προς το σχολείο και έβλεπα ότι εί

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας