Σπύρος Μπιμπίλας: «Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου»
14:28 - 19/10/2021
Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις τελευταίες […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας – «Χθες πέρασα μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου»
Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ για τη νέα υπόθεση βιασμού στον καλλιτεχνικό χώρο
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: «Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, ή θα πάθω εγκεφαλικό ή… » (vid)
«Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου, διότι ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει, όταν πιέζεται από τόσους πολλούς να πει κάτι που δεν γνωρίζει, ή θα πάθει εγκεφαλικό ή θα αρχίσει να παίρνει ασπιρίνες, όπως έκανα εγώ. Όταν σκάει μια τέτοιου είδους είδηση, δεν σημαίνει ότι όλες οι εκπομπές, όλοι οι δημοσιογράφοι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣπύρος Μπιμπίλας: «Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου»
«Εγώ περίμενα ότι κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους θα βγουν πολύ αντρίκεια και θα ζητήσουν συγγνώμη», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ήταν σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό metoo και τόνισε πως περίμενε από τους ανθρώπους που έχουν καταγγελθεί να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣπύρος Μπιμπίλας: Χθες πέρασα μία από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό metoo και τόνισε πως περίμενε από τους…
Διαβάστε το στο politik.gr