Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων»
15:29 - 19/10/2021
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αποφάσισε να […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη- «Με τη γνώση που έχω τώρα, θα έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων νωρίτερα»
Την απόφαση της να καταψύξει τα ωάρια της από κάλυψε στην εκπομπή «Ελένη», με την Ελένη Μενεγάκη η Ανθή Σαλαγκούδη.
Διαβάστε το στο Η Ανθή Σαλαγκούδη βρίσκεται στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων: «Σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια»
Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη η οποία μίλησε για ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της και όχι για την εμπειρία της στο Survivor. Η δημοσιογράφος, εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής του Mega πως αποφάσισε να καταψύξει τα ωάριά της και εξήγησε το πώς πήρε την συγκεκριμένη απόφαση. «Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το είχα αρκετό καιρό στο μυαλό μου, απλά αυτή τη χρονική περίοδο αποφάσισα να το πραγματοποιήσω. Άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα της κρυοσυντήρησης ωαρίων πριν από το Survivor γιατί μου το είπε η μητέρα μου», ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η Ανθή Σαλαγκούδη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν είμαι από τα κορίτσια π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, oι ωοθήκες γερνούν πρέπει να το λαμβάνουμε υπόψιν» (vid)
«Αυτή τη στιγμή είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το είχα αρκετό καιρό στο μυαλό μου, απλά αυτή τη χρονική περίοδο αποφάσισα να το πραγματοποιήσω. Άρχισα να φλερτάρω με την ιδέα της κρυοσυντήρησης ωαρίων πριν από το Survivor γιατί μου το είπε η μητέρα μου. Εκείνη την περίοδο το είχε κάνει μια καλή μου φίλη από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνθή Σαλαγκούδη: Αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαδικασία κατάψυξης ωαρίων
Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι δέχεται κοινωνική πίεση να αποκτήσει παιδί, ωστόσο εκείνη ξέρει καλά τι θέλει.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑνθή Σαλαγκούδη: «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων»
Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη Δέσποινα Τσόκου την Τρίτη 19 Οκτωβρίου. Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι βρίσκεται στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και όπως εξομολογήθηκε, «φλέρταρε» με την ιδέα ήδη πριν από το Survivor, αλλά χρειάστηκε χρόνος μέχρι να βρει τον […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει – Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων
https://www.spoilers.gr/proin-paiktria-toy-survivor-apokalyptei-eimai-sti-diadikasia-katapsyxis-oarion/ Πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει – «Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων» Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έδωσε συνέντευξη η Ανθή Σαλαγκούδη. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πρώην παίκτρια του Survivor αποκαλύπτει – Είμαι στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων
Διαβάστε το στο spoilersΑνθή Σαλαγκούδη: Πώς πήρε την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της
Η Ελεονώρα Μελέτη στο πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει», από το οποίο το OK! εξασφάλισε ένα αποκλειστικό απόσπασμα, μιλάει για την απόφασή της να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων. Μια διαδικασία για την οποία ακολουθούν όλο και περισσότερες γυναίκες. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Ανθής Σαλαγκούδη. Ήταν κάτι που το σκεφτόταν πριν […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: Πώς πήρε την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr