Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα»
18:20 - 19/10/2021
Αμηχανία στο Πρωινό με την Μπέσυ Μάλφα. Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσυ Μάλφα, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε καρκίνο, όπως έγραφαν αρκετά δημοσιεύματα που την ενόχλησαν, αλλά μηνιγγίωμα. «Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέσυ Μάλφα: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσυ Μάλφα: Δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά – Με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε
Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Μπέσυ Μάλφα το πρωί της Τρίτης με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» στην οποία συμμετέχει. Η ηθοποιός ωστόσο, η πρώτη ερώτηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα, ήταν για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν αρκετά χρόνια και την οδήγησε στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση στο κεφάλι. «Εγώ δεν είχα καρκίνο, έχει τεράστια διαφορά. Πρέπει να τα προσεγγίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή αυτά τα πράγματα, επειδή με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα τότε, γιατί η άγνοια μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους σε φοβίες και σε τρόμο. Είναι άλλο το μηνιγγίωμα, που είναι όγκος στον εγκέφαλο, χειρουργείται και θεραπεύεται ά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάλφα: «Εγώ δεν είχα καρκίνο, με είχαν ενοχλήσει τα δημοσιεύματα»
Όσα γράφτηκαν για την αγαπημένη ηθοποιό
Διαβάστε το στο ekriti.gr