Ντόρα Μακρυγιάννη: «Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη φωτογραφία μου»

19:00 - 19/10/2021

Η Ντόρα Μακρυγιάννη βρέθηκε στην ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 μιλώντας για την πορεία της στην To άρθρο Ντόρα Μακρυγιάννη: «Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη φωτογραφία μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Αυτό που έγινε με την φωτογραφία μου, με έφτασε στα όριά μου»

Η ταλαντούχα ηθοποιός εκφράζει τον θυμό της για τις φήμες που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μακρυγιάννη: Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη φωτογραφία μου

Δεν σοκαρίστηκα γιατί δεν έχω κατέβει από άλλο πλανήτη...», δήλωσε

Διαβάστε το στο

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Με τσάντισε αυτό που έγινε με την φωτογραφία μου, με έφτασε στα όριά μου»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» εξέφρασε το θύμο της για μια φωτογραφία δική της που κάποιοι είχαν […] The post Ντόρα Μακρυγιάννη: «Με τσάντισε αυτό που έγινε με την φωτογραφία μου, με έφτασε στα όριά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Με τσάντισε που κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη φωτογραφία μου"

"Δεν σοκαρίστηκα γιατί δεν έχω κατέβει από άλλο πλανήτη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της