Μίκης Θεοδωράκης: Γιατί έγραψε πέντε διαθήκες - Με εξέταση DNA ο Νίκος Κουρής θέλει να αποδείξει ότι είναι γιος του

07:46 - 20/10/2021

Αγωνία για το έργο και την περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη - Το μυστήριο με τις πέντε διαθήκες και τον "τρίτο γιο" του σπουδαίου συνθέτη.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μίκης Θεοδωράκης: Αναφέρεται στην διαθήκη του ο Νίκος Κουρής; – Τι απαντά ο δικηγόρος της Μαργαρίτας

Μετά την αποκάλυψη για τις πέντε διαθήκες που είχε συντάξει ο Μίκης Θεοδωράκης πριν από τον θάνατό του το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, κ. Βασίλης Παναγιωτακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Η πρώτη διαθήκη είναι από το 2011, ενώ η... The post Μίκης Θεοδωράκης: Αναφέρεται στην διαθήκη του ο Νίκος Κουρής; – Τι απαντά ο δικηγόρος της Μαργαρίτας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μίκης Θεοδωράκης: Διαψεύδει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας ότι ο Νίκος Κουρής αναφέρεται ως γιος του στη διαθήκη

Μετά την αποκάλυψη του T-live για τις πέντε διαθήκες που είχε συντάξει ο Μίκης Θεοδωράκης πριν To άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Διαψεύδει ο δικηγόρος της Μαργαρίτας ότι ο Νίκος Κουρής αναφέρεται ως γιος του στη διαθήκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μίκης Θεοδωράκης: Τι γράφουν οι 5 διαθήκες του για τον Νίκο Κουρή που υποστηρίζει ότι είναι γιος του

Τι γράφουν για τον Νίκο Κουρή οι 5 διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη; Για τις πέντε διαθήκες του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς για την υπόθεση του τεστ DNA που ζητά ο Νίκος Κουρής, έδωσε απαντήσεις ο δικηγόρος της Μαργαρίτας Θεοδωράκη, Βασίλης Παναγιωτακόπουλος. Ο κ. Παναγιωτακόπουλος υποστήριξε ότι δεν ξέρει «ποιες είναι οι αγωνίες του κ. Κουρή», ενώ […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Μίκης Θεοδωράκης: Τι γράφουν οι 5 διαθήκες του για τον Νίκο Κουρή που υποστηρίζει ότι είναι γιος του.

Διαβάστε το στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις