Κατερίνα Στανίση: «Είχα ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι, αλλά δεν πρόλαβε»

11:34 - 20/10/2021

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τον Παντελή […] The post Κατερίνα Στανίση: «Είχα ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι, αλλά δεν πρόλαβε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στανίση: «Ζήτησα τραγούδι από τον Παντελίδη, αλλά δεν προλάβαμε να συνεργαστούμε»

«Ο Παντελής Παντελίδης μου είχε κάνει αίσθηση και είχα πάει στο μαγαζί που τραγουδούσε. Δεν τον γνώριζα προσωπικά, αλλά ήταν φαινόμενο. Αγαπήθηκε πάρα πολύ και είναι μεγάλο κρίμα που έφυγε τόσο νέος», είπε η Κατερίνα Στανίση. Μ’ αυτά τα λόγια αναφέρθηκε στον Παντελή Παντελίδη προτού αποκαλύψει, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού, τα σχέδια που έκανε για να συνεργαστεί με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή και συνθέτη. Πρόσφατα είδα στο YouTube ένα βίντεο στο οποίο ήσασταν με τον Παντελή Παντελίδη, που έφυγε από τη ζωή πριν από κάποια χρόνια, στο απόγειο της επιτυχίας του. Τον γνωρίζατε προσωπικά; Τι θυμάστε από εκείνον; «Ναι, είχα πάει στο μαγαζί που τραγούδαγε,

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Κατερίνα Στανίση για τον Παντελή Παντελίδη: "Ήθελα να μου γράψει ένα τραγούδι και του είπαν να βιαστεί επειδή είμαι μεγάλη, τελικα δεν πρόλαβε εκείνος"

Για την άγνωστη συζήτηση με τον Παντελή Παντελίδη μίλησε η Κατερίνα Στανίση

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κατερίνα Στανίση: Είχα ζητήσει από τον Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι – Δεν πρόλαβε

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και για τον Παντελή Παντελίδη και τη συνάντησή τους σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Πρόσφατα... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Στανίση: Είχα ζητήσει από τον Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι – Δεν πρόλαβε

Διαβάστε το στο spoilers

Στανίση: «Είχα ζητήσει από τον Παντελή Παντελίδη να μου γράψει τραγούδι, αλλά δεν πρόλαβε»

Η άγνωστη συνάντησή τους

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο