Συγκινεί η Λάουρα Νάργες: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μια ημερομηνία που απεχθάνομαι»

17:42 - 20/10/2021

Μια ιδιαιτέρως φορτισμένη ημέρα είναι η σημερινή για την Λάουρα Νάργες, η οποία και πριν από 8 χρόνια τέτοια μέρα […] The post Συγκινεί η Λάουρα Νάργες: «Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μια ημερομηνία που απεχθάνομαι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάουρα Νάργες: Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μια ημερομηνία που απεχθάνομαι

Φορτισμένη συναισθηματικά ήταν η χθεσινή μέρα για τη Λάουρα Νάργες καθώς πριν από 8 χρόνια, στις 19 Οκτωβρίου ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια αρκετές φορές μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media αναφέρεται με τρυφερά και γεμάτα αγάπη μηνύματα σε εκείνον. Με αφορμή τα 8 χρόνια από το θάνατό του, η Λάουρα Νάργες προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας πως το κενό που έχει αφήσει είναι τεράστιο και πως αυτή η ημερομηνία είναι η χειρότερη μέρα της ζωής της. Συγκεκριμένα η Λάουρα Νάργες έγραψε πως: «19.10.2013. Η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Μια ημερομηνία που απεχθάνομαι. 8 χρόνια πέρασαν χωρίς εσένα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκινεί η Λάουρα Νάργες: Η χειρότερη ημέρα της ζωής μου, απεχθάνομαι αυτή την ημερομηνία

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η χθεσινή μέρα για τη Λάουρα Νάργες καθώς συμπληρώθηκαν οκτώ χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της. Η ίδια έκανε μια τρυφερή... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκινεί η Λάουρα Νάργες: Η χειρότερη ημέρα της ζωής μου, απεχθάνομαι αυτή την ημερομηνία

Διαβάστε το στο spoilers

Λάουρα Νάργες: Η χειρότερη μέρα της ζωής μου, μια ημερομηνία που απεχθάνομαι

ρτισμένη συναισθηματικά ήταν η χθεσινή μέρα για τη Λάουρα Νάργες καθώς πριν από 8 χρόνια, στις 19 Οκτωβρίου ο αγαπημένος της πατέρας έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια αρκετές φορές μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media αναφέρεται με τρυφερά και γεμάτα αγάπη μηνύματα σε εκείνον. Με αφορμή τα 8 χρόνια από το θάνατό του, η Λάουρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο