Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση – Αύριο η εισήγηση του Εισαγγελέα

18:48 - 20/10/2021

Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση επίθεσης με το βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η […] The post Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αντίστροφη μέτρηση για την απόφαση – Αύριο η εισήγηση του Εισαγγελέα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα για να ακούσουν την πρόταση του εισαγγελέα

Η ώρα της ετυμηγορίας των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου πλησιάζει. Σήμερα, ο εισαγγελέας της έδρας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, θα εισηγηθεί στο δικαστήριο επί της ενοχής της 36χρονης κατηγορούμενης, αποτιμώντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης όπως προέκυψαν από την μέχρι τώρα  ακροαματική διαδικασία. Ο ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα για να ακούσουν την πρόταση του εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» η 37χρονη, «παραμόνευε σαν θηρευτής»

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, ζήτησε την ενοχή της 37χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο εισαγγελέας, με μία τεκμηριωμένη, αγόρευση η οποία βασίστηκε στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σκιαγράφησε τον «ανθρωποκτόνο εγωισμό» της 37χρονης που ... Περισσότερα To άρθρο Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» η 37χρονη, «παραμόνευε σαν θηρευτής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα για να ακούσουν την πρόταση του εισαγγελέα

Αμίλητη, χωρίς να στρέψει πουθενά το βλέμμα της, η Έφη Κακαράντζουλα, η γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφτασε στο δικαστήριο λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης (21.10.2021).  Παρά τις...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Επίθεση με βιτριόλι: Στο δικαστήριο Ιωάννα Παλιοσπύρου και Έφη Κακαράντζουλα για να ακούσουν την πρόταση του εισαγγελέα

Διαβάστε το στο sinidisi.gr

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» η 37χρονη, «παραμόνευε σαν θηρευτής»

Καταπέλτης ο εισαγγελέας, Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης, ζήτησε την ενοχή της 37χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο εισαγγελέας, με μία τεκμηριωμένη, αγόρευση η οποία βασίστηκε στα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης, σκιαγράφησε τον «ανθρωποκτόνο εγωισμό» της 37χρονης που […] The post Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με «ανθρωποκτόνο εγωισμό» η 37χρονη, «παραμόνευε σαν θηρευτής» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρόταση του εισαγγελέα για την ποινή

Με την πρόταση του εισαγγελέα, Χαράλαμπου Μαστραντωνάκη, συνεχίζεται σήμερα (21.10.2021) η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Ο εισαγγελικός λειτουργός επισήμανε στην αγόρευση του ότι η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι λόγω της σχέση της με τον 40χρονο άνδρα ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης […] The post Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρόταση του εισαγγελέα για την ποινή appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»