Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου»

16:02 - 21/10/2021

Την Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Το γοητευτικό […] The post Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Ταραμπάνκο για το bullying που δέχθηκε για την καταγωγή της

Όσα ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο για το bullynig που δέχθηκε σε μικρή ηλικία. Η Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξενήθηκε στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε μεταξύ άλλων για τις άσχημες συμπεριφορές που είχε δεχθεί στο σχολείο λόγω της καταγωγής της. Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα μπούλινγκ στο σχολείο. Παιδάκια ... Περισσότερα To άρθρο Η Κάτια Ταραμπάνκο για το bullying που δέχθηκε για την καταγωγή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου»

Σε εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο. Την Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Το γοητευτικό μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για την καταγωγή της από την Ουκρανία αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί μπούλινγκ για αυτήν σε μικρότερη ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο σημείωσε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κάτια Ταραμπάνκο – «Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου»

Την Κάτια Ταραμπάνκο φιλοξένησε η Μπέττυ Μαγγίρα την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Το μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για την... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κάτια Ταραμπάνκο – «Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου»

Διαβάστε το στο spoilers

Κάτια Ταραμπάνκο: "Έχω δεχθεί μπούλινγκ για την καταγωγή μου"

"Είμαι 70% Ελληνδα και 30% Ουκρανή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο