Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Kατά Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις του για το #metoo
16:24 - 21/10/2021
Την έντονη δυσαρέσκειά του με όσα δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις τηλεοπτικές κάμερες για το #Metoo
To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Kατά Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις του για το #metoo δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αντιδρά στις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το #ΜeToo
O ηθοποιός δεν κρύβει τον θυμό του - Δείτε τις αναρτήσεις του στο Instagram
Διαβάστε το στο O Αλέξανδρος Μπουρδούμης σχολιάζει επιθετικά τη δήλωση Πετρούνια για το #metoo
«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου. Μη γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια», έγραψε
Διαβάστε το στο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκραξε τον Λευτέρη Πετρούνια αλλά του αναγνώρισε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη
Τον θυμό του για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια για το κίνημα MeToo οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων εξέφρασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram με μια σειρά instastories. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός έγραψε «Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια». Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μετά και την τηλεοπτική συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια στην οποία ζήτησε μια τεράστια συγγνώμη για τις δηλώσεις του τονίζοντας πως «Η διατύπωση του τρόπου σκέψης μου ήταν εντελώς λάθος», προχώρησε σε νέα ανάρτηση χαιρετίζοντας το θάρρος του Ολυμπιονίκη. Η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Λευτέρη Πετρούνια: «Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια»
«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας σκληρός κλάδος, από εκεί και πέρα εάν υπήρξαν… εάν υπήρξαν, γιατί δεν είμαι σίγουρος δεν έχω δει κάτι, μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει – σε εισαγωγικά – τα φώτα πάνω του ή μάλλον έχει καταφέρει τους στόχους του να τους […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚίνα: Ο Μπάιντεν να επιδείξει σύνεση μετά τις δηλώσεις του για την Ταϊβάν
Κίνα: Ο Μπάιντεν να επιδείξει σύνεση μετά τις δηλώσεις του για την Ταϊβάνvdounis
Παρ., 22/10/2021 - 14:20
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΗ οργισμένη απάντηση του Aλέξανδρου Μπουρδούμη στον Λ.Πετρούνια για τις δηλώσεις του (φώτο)
Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει σήμερα οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το ελληνικό #metoo.
Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του με μια ανάρτησή του στο Instagram με την οποία είπε ότι:
«Γίνε σαν τη Σοφία Μπεκατώρου, μην γίνεις σαν τον Λευτέρη Πετρούνια. Φαντάζομαι ότι ο Λευτέρης Πετρούνιας δε γνώριζε ότι η ολυμπιονίκης Σιμόν Μπάιλς ήταν ένα από τα 250 θύματα του Λάρι Νάσαρ. Μάλλον είχε παράπονο που δεν πέτυχε ως αθλήτρια. Εάν… εάν… εάν… Η αμφιβολία δηλητηριάζει τα πάντα χωρίς να σκοτώνει τίποτα. Λευτέρη Πετρούνια είσαι ένας τιτάνας του αθλητισμού!
Βρες τη δύναμη που ξέρω ότι κρύβεις μέσα σου για να πεις στον κόσμο που σε στηρίζει τόσα χρόνια την α
Διαβάστε το στο pronews.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις για το #metoo
https://www.spoilers.gr/alexandros-mpoyrdoymis-kata-leyteri-petroynia-meta-tis-diloseis-gia-to-metoo/ Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις για το #metoo Την έντονη δυσαρέσκειά του με όσα δήλωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας στις τηλεοπτικές κάμερες...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξανδρος Μπουρδούμης κατά Λευτέρη Πετρούνια μετά τις δηλώσεις για το #metoo
Διαβάστε το στο spoilers