Μαρτίνς: «Γι’ αυτό ήρθε ο Κούντε στον Ολυμπιακό»

19:20 - 21/10/2021

Μαρτίνς: «Γι’ αυτό ήρθε ο Κούντε στον Ολυμπιακό» 21/10/2021 Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε συνέντευξη στη Bild με αφορμή το παιχνίδι με την Αϊντραχτ στη Φρανκφούρτη και μίλησε για αρκετά θέματα. Ο Πέδρο Μαρτίνς εμφανίστηκε αισιόδοξος πως το σερί του Ολυμπιακού με ήττες στη Γερμανία μπορεί να σταματήσει στον αγώνα με την Αϊντραχτ. Ειδικότερα μετά από σχετική ερώτηση πως ο Ολυμπιακός δεν κερδίζει εδώ και 13 χρόνια στη Γερμανία επισήμανε πως «μπορώ να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι 2 χρόνια πριν στο Μόναχο με τη Μπάγερν που είχαμε ένα σκληρό ματς. Όμως ποντάρω και πιστεύω πως το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού στη Γερμανία θα λάβει τέλος την Πέμπτη». Επίσης ο Μαρ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρτίνς: «Θέλω να εξελίξω το πρότζεκτ μου στον Ολυμπιακό»

Χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Εσίτι: “Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Το μήνυμα του Άντερσον Εσίτι για τη νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη και το επικείμενο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τους ερυθρόλευκους στο «Καραϊσκάκης». Ο Άντερσον Εσίτι έκανε καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης. Ο Νιγηριανός χαφ μέσω της σελίδας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Instagram ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο Πάρκεν και […] The post Εσίτι: “Να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Εσίτι: «Να νικήσουμε τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Άντερσον Εσίτι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)