Η Βαλέρια Κουρούπη απαντά για το διαζύγιό της

20:26 - 21/10/2021

Η Βαλέρια Κουρούπη έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου κι απάντησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το […] The post Η Βαλέρια Κουρούπη απαντά για το διαζύγιό της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βαλέρια Κουρούπη: “Για αυτό αποφάσισα να μιλήσω για το διαζύγιό μου”

Όσα δήλωσε η Βαλέρια Κουρούπη σε συνέντευξή της. Η Βαλέρια Κουρούπη έδωσε συνέντευξη στο ΕΓΩ και στον Ανδρέα Θεοδώρου και μίλησε μεταξύ άλλων για τους λόγους που οδηγήθηκε στο διαζύγιο με τον πρώην άνδρα της. Γιατί αποφασίσατε να κάνετε ψυχοθεραπεία; Μετά τα 40 και αφού το παιδί μου μεγάλωσε, αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τον εαυτό ... Περισσότερα To άρθρο Βαλέρια Κουρούπη: “Για αυτό αποφάσισα να μιλήσω για το διαζύγιό μου” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η Νεφέλη Κουλούρη απαντά για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες

Η Νεφέλη Κουλούρη ξεκαθαρίζει… «Εγώ αυτό που θα πω είναι πως ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, γίνεται ένας αγώνας για να είναι καλύτερα οι νέοι ηθοποιοί αμειβόμενοι». Η Νεφέλη Κουλούρη απάντησε σε ερώτηση για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες αλλά και για το γεγονός ότι βαφτίστηκε 5,5χρονών. Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Κουλούρη δήλωσε χαρακτηριστικά ... Περισσότερα To άρθρο Η Νεφέλη Κουλούρη απαντά για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο