Σωτήρης Κοντιζάς: Το μαλλί μου ήταν μαύρο φουντωτό σαν πιγκάλ και τώρα έχει γίνει κάτασπρο

23:14 - 21/10/2021

Κάθε προσδοκία έχουν ξεπεράσει οι αιτήσεις των φιλόδοξων μαγείρων οι οποίοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στον έκτο κύκλο του MasterChef. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον ένα εκ των κριτών, τον Σωτήρη Κοντιζά και εκείνος δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις. Σε ότι αφορά τις αιτήσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του Star Channel για το MasterChef 6 και αν όντως έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ο Σωτήρης Κοντιζάς σχολίασε πως: «Ναι, ισχύει αυτό». Στην συνέχεια ο κριτής, με μεγάλη δόση χιούμορ τόνισε: «Θα κάνουμε την έκτη σεζόν. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Το μαλλί μου ήταν φουντωτό μαύρο σαν πιγκάλ και τώρα έχει γίνει κάτασπρο». Γιατί δεν είναι στο Dancing with the

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας