Αννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Ένιωθα τόσο χάλια στον γάμο μου με τον Νίκο Καρβέλα, εσύ το χαιρόσουν πιο πολύ»
01:32 - 22/10/2021
Την Άννα Βίσση υποδέχθηκε η Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα του «Ανοιχτά», με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στον γάμο της με […]
The post Αννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Ένιωθα τόσο χάλια στον γάμο μου με τον Νίκο Καρβέλα, εσύ το χαιρόσουν πιο πολύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Βίσση: «Ένιωθα χάλια στον γάμο μου με τον Καρβέλα» (videos)
Άννα Βίσση: Η τραγουδίστρια έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον Νίκο Καρβέλα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΑννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση δεν έχω χωρίσει»
Την Άννα Βίσση υποδέχθηκε η Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Ανοιχτά» στο Open.Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν άγνωστες στιγμές της...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑννίτα Πάνια: Ένιωθα τόσο χάλια και κομπλεξικά στον γάμο μου με τον Νίκο Καρβέλα, δεν χαιρόμουν καθόλου
Η Άννα Βίσση έκανε ποδαρικό στην Αννίτα Πάνια στην πρεμιέρα του «Ανοιχτά», με την παρουσιάστρια να αναφέρει άγνωστες πτυχές από τον γάμο της με τον...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αννίτα Πάνια: Ένιωθα τόσο χάλια και κομπλεξικά στον γάμο μου με τον Νίκο Καρβέλα, δεν χαιρόμουν καθόλου
Διαβάστε το στο spoilersΑννίτα Πάνια σε Άννα Βίσση: «Ένιωθα πως παντρευόσουν εσύ στον γάμο μου με τον Καρβέλα!»
Δυνατή πρεμιέρα για την Αννίτα Πάνια με την Άννα Βίσση να κάνει «ποδαρικό» στο Open.
Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr