#Αννίτα Πάνια

Αννίτα Πάνια: Το βίντεο μετά το τηλεφώνημα στο Open για απειλή βόμβας

tlife.gr
Τηλεφώνημα για βόμβα στον τηλεοπτικό σταθμό Open σήμερα Σάββατο 20 Απριλίου. Αμέσως η αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους To άρθρο Αννίτα Πάνια: Το βίντεο μετά το τηλεφώνημα στο Open για απειλή βόμβας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
11:09 22/04/2024

Αννίτα Πάνια: Η τοποθέτησή της για το viral βίντεο με τον Νίκο Καρβέλα – «Είναι προϊόν μοντάζ»

govastileto.gr
Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη και ένα χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφορεί στα social media θέλησε να τοποθετηθεί η Αννίτα Πάνια, το απόγευμα του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή «Next Please» που παρουσιάζει στο OPEN. Αφορμή για αυτήν στάθηκε ένα τραγούδι του Νίκου Καρβέλα που ήχησε στο πλατό. «Τι ωραίο κομμάτι […]
09:00 07/04/2024

Ενταση Καρβέλα – Λυμπεράκη στη Μεγάλη Εικόνα – Ολα όσα ειπώθηκαν

tovima
Ο Νίκος Καρβέλας μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη για την πολιτική, τη θρησκεία, την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση - Οι κόντρες και η ανατρεπτική συζήτηση.
11:00 02/04/2024

Αννίτα Πάνια: Και επίσημα το Next Please και καθημερινά στο OPEN

zappit.gr
Το «Next Please» με τη μοναδική Αννίτα Πάνια είναι το μόνο τηλεπαιχνίδι στην ελληνική τηλεόραση που δεν παίρνει, πλέον, κανένα […] The post Αννίτα Πάνια: Και επίσημα το Next Please και καθημερινά στο OPEN appeared first on Zappit.
17:00 29/02/2024

OPEN: Ζαρίφη τέλος πιο νωρίς-Η Αννίτα Πάνια ο λόγος!

sportime.gr
Σημαντική αλλαγή στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open, «Οδός Ζαρίφη 2» Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
00:46 21/02/2024

Γιώργος Ταλάντσεβ: «Είμαι υπερβολικά χαρούμενος που έχει ξεκινήσει μια όμορφη συνεργασία με την Αννίτα Πάνια»

neolaia.gr
Γιώργος Ταλάντσεβ: «Δεν πέρασα από κάποιο κάστινγκ. Στη συζήτηση μείναμε, συζητήσαμε, έκλεισε και έγινε η συνεργασία»
19:46 14/02/2024

Η Έλενα Φερεντίνου είχε γενέθλια και η Άννα Βίσση με την Αννίτα Πάνια ήταν εκεί για τη «νυν»

queen.gr
Ο Νίκος Καρβέλας έχει καταφέρει ίσως και το ακατόρθωτο κι αυτό δεν είναι άλλο από το να κάνουν πολύ καλή παρέα οι πρώην σύντροφοί του με τη νυν. Περισσότερα...
16:09 12/02/2024

Αννίτα Πάνια: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα του «Next Please»

happytv.gr
Το «Next Please» τα έχει όλα! Έξυπνες και διασκεδαστικές δοκιμασίες, αλλά και πολύ γέλιο με τους παίκτες να προσπαθούν για το καλύτερο.  Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αννίτα Πάνια: Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε η πρεμιέρα του «Next Please»
13:37 11/02/2024

Χαμός με το τηλεφώνημα φαρσα της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή Next Please της Αννίτας Πανια: Αυτόν τον Χάρο τι τον θέλεις στο πλάι σου;

olympia.gr
Στην χώρα που η Αννίτα Πανια γίνεται πρώτη στα Trends των Social Media….. Επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση η Αννίτα Πάνια και έκανε χαμό! Η παρουσιάστρια έχει φανατικό κοινό που την ακολουθεί σε όλα της τα τηλεοπτικά βήματα. Η νέα της εκπομπή Next Please στο OPEN σχολιάστηκε από τους χρήστες στα social media και έγινε πρώτο […] Χαμός με το τηλεφώνημα φαρσα της Κατερίνας Ζαρίφη στην εκπομπή Next Please της Αννίτας Πανια: Αυτόν τον Χάρο τι τον θέλεις στο πλάι σου; - olympia
01:28 11/02/2024

«Είδωλο! Έλειψες…»-Πρώτο trend στο Twitter η πρεμιέρα της Αννίτας

NewsBomb
Η Αννίτα Πάνια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με κάτι διαφορετικό από αυτά που είχαμε συνηθίσει.Περισσότερα...
19:00 10/02/2024

Αννίτα Πάνια: Έκανε πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ με το «Next Please» – «Καλό κουράγιο σε εσάς που θα μας βλέπετε»

zappit.gr
Την πρώτη καλησπέρα μέσα από τη νέα της τηλεοπτική στέγη είπε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) η Αννίτα Πάνια. Η […] The post Αννίτα Πάνια: Έκανε πρεμιέρα στο ΟΡΕΝ με το «Next Please» – «Καλό κουράγιο σε εσάς που θα μας βλέπετε» appeared first on Zappit.
16:00 10/02/2024

Αννίτα Πάνια: Η ανακοίνωση του OPEN για το Next Please

youfly.com
Η Αννίτα Πάνια έρχεται αυτό το Σάββατο στο OPEN για να μας βάλει…σε σειρά λέγοντας «NEXT PLEASE» στο πιο χαρούμενο, διασκεδαστικό και ευφάνταστο τηλεπαιχνίδι! The post Αννίτα Πάνια: Η ανακοίνωση του OPEN για το Next Please appeared first on Youfly.
12:58 08/02/2024

Αννίτα Πάνια: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας της εκπομπής, «Next please»

govastileto.gr
Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όμως με μια εκπομπή εντελώς διαφορετική από αυτές που την είχαμε συνηθίσει. Η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει comeback με ένα τηλεπαιχνίδι αυτή τη φορά. Το τρέιλερ της εκπομπής που θα ονομάζεται «Νext please» κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής 2/3, ενώ η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι το […]
21:00 03/02/2024

Next Please για την Αννίτα Πάνια στο OPEN

youfly.com
Μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να βγει στον αέρα η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο OPEN. Διαβάστε περισσότερα. The post Next Please για την Αννίτα Πάνια στο OPEN appeared first on Youfly.
07:58 30/01/2024

Αννίτα Πάνια: Θα παρουσιάσει τελικά το «Ραντεβού στα Τυφλά» στο OPEN;

youfly.com
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι η Αννίτα Πάνια θα παρουσιάσει την θρυλική εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά». Μύθος τελικά ή πραγματικότητα; The post Αννίτα Πάνια: Θα παρουσιάσει τελικά το «Ραντεβού στα Τυφλά» στο OPEN; appeared first on Youfly.
13:58 13/11/2023

Άννα Βίσση για Αννίτα Πάνια: «Υπήρξαμε καλές φίλες, με τις επόμενες σχέσεις του Νίκου μπορεί να είχα προβλήματα…»

govastileto.gr
Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσο Τρυφώνος, «Τετ α τετ», ήταν η Άννα Βίσση, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Νίκο Καρβέλα αλλά και τις σχέσεις επόμενες σχέσεις του μετά τον χωρισμό τους. Παράλληλα η Άννα Βίσση τόνισε πως με την Αννίτα Πάνια υπήρξαν πολύ καλές φίλες αλλά με άλλες είχε κάποια προβλήματα. «Με την Αννίτα […]
17:00 30/10/2023

Η Αννίτα Πάνια για τον γιο της: «Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον»

zappit.gr
Στο περιοδικό ΟΚ και τον Μιχάλη Ροδόπουλο έδωσε συνέντευξη η Αννίτα Πάνια. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για τον γιο της, […] The post Η Αννίτα Πάνια για τον γιο της: «Δεν έχω το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω κοινωνικά και να μιλάω για εκείνον» appeared first on Zappit.
09:00 22/10/2023

Αννίτα Πάνια: «Τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου με θυμάμαι ως διάσημη παρά μη διάσημη»

thebest.gr
Λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη, η Αννίτα Πάνια μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.
03:00 22/10/2023

Αννίτα Πάνια: «Τη σχέση μου με τον Καρβέλα δεν τη λέω Σουηδία τη λέω αγάπη»

okmag.gr
Το γνήσιο «συλλεκτικό κομμάτι» της ελληνικής τηλεόρασης τα τελευταία 30 χρόνια, με την απόλυτα «λοξή ματιά» μπροστά στην κάμερα αλλά και την ίδια τη ζωή, η Αννίτα Πάνια φωτογραφίζεται και ανατρέπει τον ήδη ανατρεπτικό εαυτό της στο ΟΚ!, λίγο πριν από το νέο καθημερινό ραντεβού της στην «Αννίτα», κάθε απόγευμα στις 16:00 ζωντανά στο Open. […] The post Αννίτα Πάνια: «Τη σχέση μου με τον Καρβέλα δεν τη λέω Σουηδία τη λέω αγάπη» appeared first on OK! Magazine.
07:58 21/10/2023

Αννίτα Πάνια: «Τα πιο πολλά χρόνια της ζωής μου με θυμάμαι ως διάσημη παρά μη διάσημη»

zappit.gr
Λίγο πριν επιστρέψει στη μικρή μας οθόνη, η Αννίτα Πάνια μίλησε για όλα στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. […] The post Αννίτα Πάνια: «Τα πιο πολλά χρόνια της ζωής μου με θυμάμαι ως διάσημη παρά μη διάσημη» appeared first on Zappit.
23:00 20/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load