Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του»

03:30 - 22/10/2021

Ποδαρικό έκανε η Άννα Βίσση στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Καρβέλα αλλά […] The post Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του»

H Άννα Βίσση έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια,« Ανοιχτά» στο Open...

Διαβάστε το στο Zougla

H Άννα Βίσση έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια,« Ανοιχτά» στο Open και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για σχέσεις της...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Άννα Βίσση: Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του. Ζήλευε!

Η Άννα Βίσση στο Ανοιχτά με την Αννίτα Πάνια, μίλησε- μεταξύ άλλων- για τις σχέσεις που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Βίσση: Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του. Ζήλευε!

Διαβάστε το στο spoilers

Βίσση: «Όταν τα είχα με τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο Καρβέλας μου είπε να μην τραγουδώ μαζί του»

Καλεσμένη της Αννίτας

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο