Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλια η Βασιλική Μιλούση, έκλαιγε στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

09:16 - 22/10/2021

Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία και διευκρίνισε πλήρως στο κεντρικό δελτίο […] The post Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλια η Βασιλική Μιλούση, έκλαιγε στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλια η Βασιλική Μιλλούση, για την δήλωση Πετρούνια (Βίντεο)

Η αντίδραση από την Βασιλική Μιλλούση στις δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Διαβάστε το στο

Βασιλική Μιλλούση: Έκλαιγε στην κουβέντα με την Τσιμτσιλή

Χαμό προκάλεσε η δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το ελληνικό #metoo, που τον οδήγησε τελικά σε δημόσια συγγνώμη. «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει “τα φώτα πάνω του” ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό» είπε ο Ολυμπιονίκης. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στον αέρα του Happy Day ότι επικοινώνησε με τη σύζυγο του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Είμαι πά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Βασιλική Μιλούση έκλαιγε στη συνομιλία με την Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Τι απαντά η Βασιλική Μιλλούση - «Δεν έχει άδικο ο κόσμος...» (vid)

Η Βασιλικη Μιλλούση μίλησε για τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Χάλια η Βασιλική Μιλούση, έκλαιγε στη συνομιλία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία και διευκρίνισε πλήρως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τη τηλεοπτική της παρέα στο Happy Day της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha πρόδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής πως επικοινώνησε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Χάλια η Βασιλική Μιλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια, έκλαιγε στη συνομιλία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

ΒΙΝΤΕΟ: Χάλια η Βασιλική Μιλούση για τον Λευτέρη Πετρούνια, έκλαιγε στη συνομιλία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή 22/10/2021 Την πολυσυζητημένη δήλωση που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το ελληνικό #metoo, την οποία και διευκρίνισε πλήρως στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ της Πέμπτης, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η τηλεοπτική της παρέα στο «Happy Day» της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Alpha πρόδωσε στον αέρα της πρωινής εκπομπής πως επικοινώνησε με τη σύντροφο του Έλληνα Ολυμπιονίκη, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Μίλησα με την Βασιλική χθες και μου είπε, ‘‘δεν μπορεί ο Λευτέρης. Όλα αυτά

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο