Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται: «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα»

11:10 - 22/10/2021

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε  σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο έχοντας βγει πριν από λίγες ώρες από την εντατική. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι,... The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται: «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Έλεγαν ότι είμαι ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα» (vid)

Mε τηλεφωνική του παρέμβαση ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε ότι ξεπερνάει το πρόβλημα της υγείας του Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα

Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια της υγείας του.Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται αυτές τι μέρες στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και πλέον βρίσκεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τους συνεργάτες της όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να... παρέμβει! Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μικρούτσικος από το νοσοκομείο – «Έλεγαν ότι είμαι ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα»

Τι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής για την κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]