Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται: «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα»
11:10 - 22/10/2021
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μέσα από το νοσοκομείο έχοντας βγει πριν από λίγες ώρες από την εντατική. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι,...
The post Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται: «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος από το νοσοκομείο: «Έλεγαν ότι είμαι ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα» (vid)
Mε τηλεφωνική του παρέμβαση ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε ότι ξεπερνάει το πρόβλημα της υγείας του Συγκεκριμένα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα…
Διαβάστε το στο politik.grΑνδρέας Μικρούτσικος: Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα
Όσα δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου για την περιπέτεια της υγείας του.Για την κατάσταση της υγείας του μίλησε το πρωί της Παρασκευής (22/10) στην Κατερίνα Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος νοσηλεύεται αυτές τι μέρες στο νοσοκομείο. Ο παρουσιαστής βγήκε πριν από λίγες ώρες από την εντατική και πλέον βρίσκεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου. Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε με τους συνεργάτες της όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να... παρέμβει! Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα. Τα έχω πάθει όλα αυτόν τον καιρό. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι. Έχω σπάσε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜικρούτσικος από το νοσοκομείο – «Έλεγαν ότι είμαι ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα εφτάψυχη γάτα»
Τι δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής για την κατάσταση της υγείας του
Διαβάστε το στο to10.gr