Πηγή Δεβετζή σε Λευτέρη Πετρούνια: «Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε καταξιωμένες»
11:40 - 22/10/2021
Τη δική της απάντηση στον Λευτέρη Πετρούνια έδωσε η Πηγή Δεβετζή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής
To άρθρο Πηγή Δεβετζή σε Λευτέρη Πετρούνια: «Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε καταξιωμένες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δεβετζή για Πετρούνια: Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε καταξιωμένες
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ολυμπιονίκη
Διαβάστε το στο Σπόντα Πηγής Δεβετζή κατά Πετρούνια: «Και εγώ και η Μπεκατώρου που μιλήσαμε είμαστε καταξιωμένες»
Η γνωστή αθλήτρια και Ολυμπιονίκης εξέφρασε τη διαφωνία της σε όσα είπε ο Λευτέρης Πετρούνιας για το #metoo, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω να απαντήσω σε όλο αυτό είναι ότι δε χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων για να βγούμε να μιλήσουμε. Σίγουρα χρειάζεται να λέμε την αλήθεια και ο αθλητισμός πρεσβεύει το ήθος και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Πηγή Δεβετζή απαντά στον Λευτέρη Πετρούνια: «Κι εγώ και η Μπεκατώρου είμαστε καταξιωμένες»
Σκληρή απάντηση έδωσε στον Λευτέρη Πετρούνια, η Πηγή Δεβετζή μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Η Ολυμπιονίκης εξέφρασε την άποψή της για την ατυχή δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια για το #Metoo και τις καταγγελίες στον αθλητικό χώρο. «Αυτό που θέλω να απαντήσω σε όλο αυτό είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων […]
The post Η Πηγή Δεβετζή απαντά στον Λευτέρη Πετρούνια: «Κι εγώ και η Μπεκατώρου είμαστε καταξιωμένες» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr