«Βόμβα» Τσαβούσογλου για ελληνοτουρκική προσφυγή στη Χάγη!
09:40 - 22/12/2019
Στο ενδεχόμενο κοινής προσφυγής Ελλάδας – Τουρκίας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών αναφέρεται ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία δεν είναι αντίθετη, από θέση αρχής, με το πνεύμα της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών και το Δίκαιο της Θάλασσας. Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», ανέφερε […]
The post «Βόμβα» Τσαβούσογλου για ελληνοτουρκική προσφυγή στη Χάγη! appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτσας για Τσαβούσογλου : Μακριά η προσφυγή στη Χάγη
«Ο κ. Τσαβούσογλου ήταν προσεκτικός, δεν γίναμε σοφότεροι» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του ΥΠΕΞ της Τουρκίας στο «Βήμα της Κυριακής» και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι ο Τούρκος υπουργός τάσσεται υπέρ του ανοικτού διαύλου επικοινωνίας. «Μου αρέσει που μιλά για διάλογο» είπε ο κ. Πέτσας και αναφέρθηκε ειδικότερα στο διάλογο […]
Διαβάστε το στο Πέτσας για Τσαβούσογλου : Μακριά η προσφυγή στη Χάγη
«Ο κ. Τσαβούσογλου ήταν προσεκτικός, δεν γίναμε σοφότεροι» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του ΥΠΕΞ της Τουρκίας στο «Βήμα της Κυριακής» και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι ο Τούρκος υπουργός τάσσεται υπέρ του ανοικτού διαύλου επικοινωνίας. «Μου αρέσει που μιλά για διάλογο» είπε ο κ. Πέτσας και αναφέρθηκε ειδικότερα στο διάλογο […]
Διαβάστε το στο tanea.grΠέτσας για Τσαβούσογλου: Μακριά η προσφυγή στη Χάγη
Διαβάστε το στο tovimaΠέτσας σε Τσαβούσογλου: Η προσφυγή στη Χάγη είναι μακριά
Πολιτική
"Ο κ. Τσαβούσογλου ήταν προσεκτικός, δεν γίναμε σοφότεροι" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του ΥΠΕΞ της Τουρκίας στο "Βήμα" και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι ο Τούρκος υπουργός τάσσεται υπέρ του ανοικτού διαύλου επικοινωνίας.
"Μου αρέσει που μιλά για διάλογο" είπε ο κ. Πέτσας και αναφέρθηκε ειδικότερα στο διάλογο για τα ΜΟΕ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι "θα προχωρήσει κανονικά".
Σημείωσε πως η προσφυγή στη Χάγη είναι μακριά αφού θα πρέπει να ολοκληρωθεί ο διάλογος και στη συνέχεια να υπογραφεί συνυποσχετικό. Τόνισε πως η Ελλάδα δείχνει ψύχραιμη αυτοπεποίθηση, έχει το διεθνές δίκαιο με το μέρος της και ισχυρο
Διαβάστε το στο topontiki.grΠέτσας σε Τσαβούσογλου: Η προσφυγή στη Χάγη είναι μακριά
"Ο κ. Τσαβούσογλου ήταν προσεκτικός, δεν γίναμε σοφότεροι" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Στέλιος Πέτσας σχολιάζοντας τη συνέντευξη του ΥΠΕΞ της Τουρκίας στο "Βήμα" και εξέφρασε την ικανοποίησή του ότι ο Τούρκος υπουργός τάσσεται υπέρ του ανοικτού διαύλου επικοινωνίας.
"Μου αρέσει που
Διαβάστε το στο madata.grΟ Τσαβούσογλου δεν αποκλείει προσφυγή στη Χάγη και προκαλεί
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επαναλαμβάνει ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν έχουν υφαλοκρυπίδα ή ΑΟΖ
Διαβάστε το στο news.grΜελβούτ Τσαβούσογλου: Ανοιχτό ενδεχόμενο για κοινή προσφυγή στη Χάγη
Μελβούτ Τσαβούσογλου: Στην Τουρκία, δεν τρέφουμε αρνητικά αισθήματα για την Ελλάδα, είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας.
Διαβάστε το στο pagenews.gr