Φως στο Τούνελ: Η Αγγελική Νικολούλη επέστρεψε με αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά και σύνδεση με Ιταλί

00:00 - 23/10/2021

Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα στη συχνότητα του Mega έκανε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, στην οποία ανακοινώθηκε και η συνεργασία…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φως στο Τούνελ: Νέες αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά

Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία για το φονικό των Γλυκών Νερών έφερε στο φως η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία έκανε πρεμιέρα στο MEGA.Νέες αποκαλύψεις για τα Γλυκά Νερά έκανε η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η δημοσιογράφος εντόπισε τη φίλη του καθ’ ομολογία δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην πόλη που έχει μετακομίσει μετά τα γεγονότα. Μία γυναίκα με την οποία φέρεται να διατηρούσαν επαφές… «Όντως υπήρχε μία σχέση με τον Μπάμπη, η οποία ήταν από το 2015 και διεκόπη τον Ιούνιο του 2016. Εκείνος είχε θυμώσει πάρα πολύ μαζί μου γιατί πίστευε ότι θα διακόψω το γάμο μου για να είμαστε μαζί. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να το κάνω αυτό. Ήταν μία επιπολαιότητα,

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες