Γ. Παπανδρέου: Η μετάβαση στην πράσινη ανάπτυξη δεν μπορεί να πέσει στους ώμους μόνο της μεσαίας τάξης

13:30 - 23/10/2021

«Η Ολυμπία, ο νομός Ηλείας, η Δυτική Ελλάδα έχουν αυτό το μεγάλο προνόμιο που δεν έχει αξιοποιηθεί. Το brand name, το όνομα Ολυμπία που απηχεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Ολυμπία, η έννοια του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι μία παγκόσμια ταυτότητα που δεν έχει αξιοποιηθεί». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σήμερα διαδικτυακά στο συνέδριο Olympia Forum II που συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία.

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Παπανδρέου: «Η μετάβαση σε μία πράσινη ανάπτυξη δεν μπορεί να πέσει στους ώμους της μεσαίας τάξης και των φτωχότερων στρωμάτων της κοινωνίας μας»

Αναφερόμενος στον ισχυρό συμβολισμό της Ολυμπίας ξεκίνησε την ομιλία του στο Olympia Forum II ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε για το μήνυμα της Εκεχειρίας, χαρακτήρισε την Ευρώπη ένα σχέδιο της ειρήνης, της δημοκρατίας, της κοινωνικής συνοχής, της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και τον εξανθρωπισμό της παγκόσμιας οικονομίας.Αναφέρθηκε στις τραγικές πυρκαγιές που […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

«Να φύγει η κυβέρνηση»

Η Έφη πήρε όλο το χαρτί για τα Τέμπη…

Κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Euroleague: Έκανε την ανατροπή ο Ολυμπιακός, νίκησε 74-69 την Παρτιζάν

Υπουργός Παιδείας Ιταλίας: «Στις σχολικές τάξεις, οι περισσότεροι μαθητές πρέπει να είναι Ιταλοί»

Σε τροχιά play in η Ζαλγκίρις