Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»
13:44 - 23/10/2021
Παρά την πολύ καλή του πορεία στην Μάντσεστερ, και παρά το γεγονός ότι παίρνει παιχνίδια μόνος του, συνεχίζει να δέχεται αυστηρή κριτική ο Ρονάλντο. Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»
Παρά το γεγονός ότι έχει σημειώσει έξι γκολ σε οκτώ αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις (πέντε στην Premier League και…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Κριστιάνο Ρονάλντο απαντάει στους επικριτές του: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι διάσημος για την έλλειψη αυτοπεποίθησης, αντιθέτως έχει κάνει
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΚριστιάνο: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»
Η απάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κριτική που δέχεται στην επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ (24/10), ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports» και απάντησε στους επικριτές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρω πότε η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά μου, αμυντικά. Αλλά ο ρόλος μου σε αυτόν τον […]
The post Κριστιάνο: «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΚριστιάνο Ρονάλντο: «Η ζωή είναι ένα συνεχές μάθημα - Μαθαίνω από τα λάθη μου»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε μία ημέρα πριν το μεγάλο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λίβερπουλ (24/10).Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας καθώς η παρουσία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει προς το καλύτερο την νοοτροπία και τον αγωνιστικό χαρακτήρα των συμπαικτών του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σημειώσει έξι γκολ σε οκτώ αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, όμως πολλοί είναι αυτοί που έχουν… παράπονα από τον Πορτογάλο άσσο για το γεγονός ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στον αμυντικό τομέα και για το ότι δεν «επενδύει» την ενέργειά του σε περιπτώσεις που δεν αφορούν το σκοράρισμα. Ο ίδιος μίλησε στο «Sky Sports» και είπε: «Ξέρω πότε η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΡονάλντο – «Θα συνεχίσω να κλείνω στόματα»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απαντάει στους επικριτές του τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να μιλάει εντός αγωνιστικού χώρου.
Διαβάστε το στο to10.gr