Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν θα πάω για τεστ DNA - Ολα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μου [βίντεο]

17:32 - 23/10/2021

"Η πιο έντονη ανάμνηση που έχω από τον πατέρα μου είναι όταν τον είδα νεκρό στο κρεβάτι του", είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για τον Μίκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν θα απαντήσω για το τεστ DNA – Ολα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μου [βίντεο]

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη, σε συνέντευξή της και αποκάλυψε τις πιο έντονες αναμνήσεις που έχει από τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη. «Η πιο έντονη ανάμνηση που έχω από τον πατέρα μου είναι όταν τον είδα νεκρό στο κρεβάτι του. Αναμνήσεις του πατέρα μου έχω άπειρες, αλλά... The post Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν θα απαντήσω για το τεστ DNA – Ολα τα χειρίζονται οι δικηγόροι μου [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις