Θεσσαλονίκη: 83χρονος έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης - Πώς οι απατεώνες του πήραν 25.000 ευρώ

13:04 - 24/10/2021

Ένας 83χρονος άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης και έδωσε 25.000 ευρώ προκειμένου να ξεμπλέξει τον γιο του από ένα τροχαίο. Όλα ξεκίνησαν ένα πρωινό του Οκτωβρίου όταν ένα τηλεφώνημα ξύπνησε τον 83χρονο και κάποιος την άλλη γραμμή παρίστανε τον κλαίγοντας τον γιο του. «Πέρασα με κόκκινο και χτύπησα ένα κοριτσάκι το οποίο ήρθε το 166 και το πήρε και πηγαίνοντας για το νοσοκομείο το παιδί πέθανε. Είμαι στην αστυνομία εδώ ο αστυνομικός είναι φίλος μου και θα με βοηθήσει», του είπε η φωνή στο τηλέφωνο που υποτίθεται πως ήταν ο γιος του. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο 83χρονος, του τηλεφώνησε και ο υποτιθέμενος αστυνομικός ο οποίος του είπε ότι θα βοηθήσει τον «γιο» του, αλλά θα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλικιωμένος αποκαλύπτει πώς έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης: «Παρίστανε κλαίγοντας τον γιο μου, μου ζήτησαν 25.000 ευρώ»

Ο 83χρονος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία, ώστε να γλιτώσουν όσοι τύχει να βρεθούν σε αντίστοιχη  θέση  

Διαβάστε το στο

Ηλικιωμένος αποκαλύπτει πώς έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης: «Παρίστανε κλαίγοντας τον γιο μου, μου ζήτησαν 25.000 ευρώ»

Ο 83χρονος μίλησε για την προσωπική του εμπειρία, ώστε να γλιτώσουν όσοι τύχει να βρεθούν σε αντίστοιχη θέση. Το άρθρο Ηλικιωμένος αποκαλύπτει πώς έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης: «Παρίστανε κλαίγοντας τον γιο μου, μου ζήτησαν 25.000 ευρώ» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης και του "έφαγαν" 25.000 ευρώ

Στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις