Νίκος Κουρής: Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη – Τι λέει για τη διαθήκη

16:28 - 24/10/2021

«Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη», διαμηνύει ο Νίκος Κουρής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν έχει σκοπό να διεκδικήσει κάποιο περιουσιακό στοιχείο, μετά το άνοιγμα της διαθήκης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Αναλυτικότερα, μετά την άρνηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να κάνει τεστ DNA για να εξεταστεί εάν είναι συγγενής με τον Νίκο Κουρή, έρχεται στο φως επιστολή του…

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η επιστολή του Νίκου Κουρή: «Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη»

Μετά την άρνηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη να κάνει τεστ DNA για να εξεταστεί εάν είναι συγγενής με τον Νίκο Κουρή, ο ίδιος έστειλε επιστολή 10 σημείων μέσω της οποίας υποστηρίζει πως δεν θα διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι το [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Η επιστολή του Νίκου Κουρή: «Είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη»

Τι λέει για τη διαθήκη

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί