Δώρα Χρυσικού: «Γι’ αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο»
16:42 - 24/10/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού όταν βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής «Τι λες τώρα» στo […]
The post Δώρα Χρυσικού: «Γι’ αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δώρα Χρυσικού: Γιατί μίλησα δημόσια για τον καρκίνο
«Δεν ήταν γενναία η απόφαση να μιλήσω για το πρόβλημα της υγείας μου, αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση», είπε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού: «Γι’ αυτό μίλησα δημόσια για τη μάχη με τον καρκίνο»
Η Δώρα Χρυσικού, η οποία υποδύεται την Αρετή στη σειρά, Η Γη της Ελιάς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Τι λες…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔώρα Χρυσικού: Γιατί αποκάλυψα τη μάχη μου με τον καρκίνο
Μια γενναία αποκάλυψη για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο έκανε πρόσφατα η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας χθες τους λόγους που την οδήγησαν να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της. Η ηθοποιός της σειράς «Γη της Ελιάς» μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του Mega για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πάρει αυτή την απόφαση. «Ο πρώτος λόγος είναι διότι είμαι ένας άνθρωπος πολύ ειλικρινής και διαφανής υπό την έννοια πως δεν έχω άλλη ιδιωτική εικόνα. Αν βγόυμε για καφέ δεν θα δεις έναν άλλο άνθρωπο από αυτός που βλέπεις εδώ. Έτσι διατηρώ και την ηρεμία μου και δεν νιώθω κατακερματισμένη. Από μικρή είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε σχέση με την ορατότητα των ανθρώπων, σε σχέση με την ισότητ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΦώφη Γεννηματά: Όταν μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο
Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, ενώ έδωσε επί σειρά ετών μάχη με τον καρκίνο. Η υγεία της προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση από το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου και το μεσημέρι της επόμενης ημέρας κατέληξε: «Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μμ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, απεβίωσε η Πρόεδρος […]
The post Φώφη Γεννηματά: Όταν μίλησε για τη μεγάλη μάχη με τον καρκίνο appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΔώρα Χρυσικού: «Ήταν πολλοί οι λόγοι που μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο»
Η Δώρα Χρυσικού βρέθηκε καλεσμένη στο Τι λες τώρα μιλώντας για τη συμμετοχή της στη Γη
To άρθρο Δώρα Χρυσικού: «Ήταν πολλοί οι λόγοι που μίλησα ανοιχτά για τον καρκίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΔώρα Χρυσικού: Γιατί αποκάλυψα τη μάχη μου με τον καρκίνο
Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της.
Το άρθρο Δώρα Χρυσικού: Γιατί αποκάλυψα τη μάχη μου με τον καρκίνο εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΔώρα Χρυσικού: Για αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο
https://www.spoilers.gr/dora-chrysikoy-gia-ayto-milisa-dimosia-gia-tin-machi-me-ton-karkino/ Δώρα Χρυσικού: «Για αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο» Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δώρα Χρυσικού όταν βρέθηκε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δώρα Χρυσικού: Για αυτό μίλησα δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο spoilersΔώρα Χρυσικού: «Γι’ αυτό μίλησα δημόσια για τον καρκίνο»
Δώρα Χρυσικού: Μίλησε για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο αλλά και για το ελληνικό me too και όσους δικαιολογούν κακοποιητικές πράξεις.
Διαβάστε το στο pagenews.gr