Μπέττυ Μαγγίρα: «Δε μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου στις κάμερες» (ΒΙΝΤΕΟ)

09:20 - 25/10/2021

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε με τον σύζυγό της σε εκδήλωση και μίλησε στους δημοσιογράφους για το δυσάρεστο γεγονός. «Το να πενθήσεις τον δικό σου άνθρωπο είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δεν μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά. Το τι βιώνω και πώς το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου μπροστά στις κάμερες, κάνουμε ψυχαγωγία»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει, μετά τον χαμό της μητέρας της

Διαβάστε το στο

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου στις κάμερες»

Η Μπέττυ Μαγγίρα λίγες μέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε στην απώλειά της, που την έκανε μάλιστα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν μπορώ να πενθήσω τη μητέρα μου στις κάμερες»

Μετά τον χαμό της μαμάς της, η Μπέττυ Μαγγίρα μιλάει στις κάμερες για το πένθος…

Διαβάστε το στο queen.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν μπορώ να πενθήσω μπροστά στις κάμερες. Το δύσκολο κομμάτι είναι για τον πατέρα μου

Δύσκολες στιγμές περνάει η Μπέττυ Μαγγίρα, αφού πριν από λίγες ημέρες, η μητέρα της έφυγε από την ζωή. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν μπορώ να πενθήσω μπροστά στις κάμερες. Το δύσκολο κομμάτι είναι για τον πατέρα μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας