Παρελάσεις: Έκκληση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας

12:32 - 25/10/2021

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φέτος θα γίνει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να σπεύσουν να εμβολιαστούν. «Το 2021 δεν είναι 2020, μία πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει εμβολιαστεί, ... Περισσότερα To άρθρο Παρελάσεις: Έκκληση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έκκληση από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι φέτος θα γίνει η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να σπεύσουν να εμβολιαστούν. «Το 2021 δεν είναι 2020, μία πλειοψηφία των συμπολιτών μας έχει εμβολιαστεί, […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νίνα Λοτσάρη: «Βρήκα τρόπους να μη ριζώσει η κακοποιητική συμπεριφορά μέσα μου, έβαλα όρια»

Ναν για την επική ντρίμπλα στον Μπράιαντ: «Είναι απλά άλλος ένας κώνος μπροστά μου»

Μαινόμενος Ιφί, διέλυσε τον πάγκο της Παρί σε τάιμ άουτ στο παιχνίδι με τη Ρεάλ

Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις 30 λεπτών σε Αττική Οδό

ΑΕΚ: Η απογείωση 62 θέσεων στην κατάταξη της UEFA με ρεκόρ βαθμών και τα τρελά λεφτά που μπήκαν στα ταμεία της

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε τη σιωπή του για το μέλλον του: Οσοι μιλούν για εμένα, στην πραγματικότητα δεν με γνωρίζουν