Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα»
14:46 - 25/10/2021
Απάντηση σε όσα δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης πριν από μερικές μέρες στο Mega Καλημέρα, δίνει η Μαίρη Μπάρκουλη. Σε δηλώσεις […]
The post Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Μπάρκουλη για Μουρατίδη: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που τον πείραξαν οι βρισιές μου»
Η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Μουρατίδη και τη Μαίρη Μπάρκουλη κράτα αρκετά χρόνια και δεν έχει τελειωμό
Διαβάστε το στο Μαίρη Μπάρκουλη – Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα
«Για τον σύζυγό μου που είναι νεκρός και για το παιδί μου, δεν επιτρέπω να πει κανένας τίποτα»
Διαβάστε το στο Μαίρη Μπάρκουλη για Νίκο Μουρατίδη: Ναι του μίλησα σαν σκουπίδι, σκουπίδι είναι για μένα
«Η σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη με πήρε και με έβρισε, με έκανε σκουπίδι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη και η απάντηση στις δηλώσεις αυτές ήρθε από τη Μαίρη Μπάρκουλη το πρωί της Δευτέρας. Μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μαίρη Μπάρκουλη σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη που αναφέρθηκε σε μένα και ότι τον πείραξαν οι δικές μου οι βρισιές. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα με τον εαυτό μου και νιώθω ότι επιτέλους βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον βάλει στη θέση του ύστερα από αυτά που γράφει. Έγραψε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης είχε πεθάνει και λέγαμε ότι είναι ζωντανός. Είπε ότι ήταν ατάλαντος και ότι γύρισε ταιν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι »
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη στις οποίες ανέφερε σε ένα περιστατικό με την σύζυγο του
To άρθρο Μαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι » δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαίρη Μπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι»
Τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη στις οποίες ανέφερε σε ένα περιστατικό με την σύζυγο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη Μπάρκουλη, σχολίασε η ίδια. Η Μαίρη Μπάρκουλη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε τι είχε συμβεί και την ώθησε να μιλήσει έτσι στον Νίκο Μουρατίδη, λέγοντας μάλιστα πως νιώθει καλά με τον εαυτό της που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαίρη Μπάρκουλη: Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα
https://www.spoilers.gr/mairi-mparkoyli-o-nikos-moyratidis-einai-skoypidi-gia-mena/ Μαίρη Μπάρκουλη: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα» Απάντηση σε όσα δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης πριν από μερικές μέρες στο «Mega Καλημέρα», δίνει...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαίρη Μπάρκουλη: Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα
Διαβάστε το στο spoilersΜπάρκουλη: «Μίλησα στον Νίκο Μουρατίδη σαν σκουπίδι γιατί για μένα είναι σκουπίδι»
Τι λέει για την κόντρα τους;
Διαβάστε το στο ekriti.grΜαίρη Μπάρκουλη: "Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σκουπίδι για μένα"
"Τώρα, άσε καλύτερα τι θα του έλεγα γιατί για να το βάλεις στην εκπομπή θα έπρεπε να βάλεις παντού μπιπ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr