Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ»
15:20 - 25/10/2021
Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή με αναφορά στη Φώφη Γεννηματά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο […]
The post Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ
«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε»
Διαβάστε το στο Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα ένα κουμπί να εξαφανιστώ» – Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς
Στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής του. Με κάποια αμηχανία, καθώς το κόνσεπτ της εκπομπής είναι χιουμοριστικό, ο παρουσιαστής είπε ότι «θα ήθελε να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανιστεί» αλλά επειδή κάτι τέτοιο δε γίνεται, συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά. «Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς. «Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ…»
Στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από πολυετή μάχη της με τον καρκίνο, αναφέρθηκε κατά την έναρξη της εκπομπής του ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως είπε ο ίδιος στην αναφορά του σε αυτή την τραγική απώλεια, δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο “τιμόνι” της εκπομπής του μια […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Ένα πολύ άσχημο γεγονός, θα ήθελα να είμαι σπίτι μου»
Θλίψη με τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Ένα πολύ άσχημο γεγονός, θα ήθελα να είμαι σπίτι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝ.Μουτσινάς: To μήνυμά του για την Φ.Γεννηματά - «Θα ήθελα να πατήσω ένα κουμπί να εξαφανιστώ»
Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά κατά την έναρξη της εκπομπής του.
Με κάποια αμηχανία, καθώς το κόνσεπτ της εκπομπής είναι χιουμοριστικό, ο παρουσιαστής είπε ότι «θα ήθελε να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανιστεί» αλλά επειδή κάτι τέτοιο δε γίνεται, συνέχισε το πρόγραμμα κανονικά.
«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε. Σήμερα έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά, να δώσουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Ένα πολύ άσχημο γεγονός, πολύ ξαφνικό γεγονός» είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.
«Όπως καταλαβαίνετε, η εκπομπή είναι πολύ συγκεκριμένη, διέπεται από… ναρκωτικές ουσίες, θα έλεγε κάποιος, έτσι ε
Διαβάστε το στο pronews.grΝίκος Μουτσινάς για Φώφη Γεννηματά: «Θα ήθελα τώρα ένα κουμπί να εξαφανιστώ»
«Είναι αυτές οι στιγμές που ιδανικά θα ήθελα να είμαι σπίτι μου. Δεν μπορούσε να συμβεί αυτό, το καταλαβαίνετε», λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε τη σημερινή του εκπομπή με αναφορά στη Φώφη Γεννηματά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Ο παρουσιαστής, που δεν θα ήθελε μια τέτοια μέρα να υποστηρίξει το συγκεκριμένο […]
Διαβάστε το στο irafina.gr