Μαρία Τζομπανάκη: «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής»
15:52 - 26/10/2021
Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε αρχικά πως […]
The post Μαρία Τζομπανάκη: «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Τζομπανάκη: Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής
«Δεν έχω υπάρξει ποτέ Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, Ορφέα»
Διαβάστε το στο Μαρία Τζομπανάκη: «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής»
«Δεν έχω υπάρξει ποτέ Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, Ορφέα», λέει η Μαρία Τζομπανάκη. Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε αρχικά πως οι λόγοι που την έκαναν να πει “ναι” στη σειρά ήταν «πρώτα ήταν η Κρήτη, ο πολιτισμός της και τα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜαρία Τζομπανάκη – «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής»
Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη στη δημοφιλή σειρά του Alpha, Σασμός, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε αρχικά πως οι λόγοι που την έκαναν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Τζομπανάκη – «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής»
Διαβάστε το στο spoilersΜαρία Τζομπανάκη: «Στην Κρήτη με αποκαλούν καπετάνισσα, είναι τίτλος τιμής»
«Δεν έχω υπάρξει ποτέ Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, Ορφέα»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr