Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας

19:18 - 26/10/2021

«Δεν είναι έκπληξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία. Έχουμε τις ίδιες γεωπολιτικές προκλήσεις. Έχουμε μια πολύ καλή δυνατή στρατηγική συμμαχία. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η Ανατολική Μεσόγειος είναι περιοχή κοινών ενδιαφερόντων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση που είχε με τον δημοσιογράφος John Defterios στο πλαίσιο του Future Investment Initiative, στο Ριάντ. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ενδεικτικά τα θέματα του μεταναστευτικού, της ενέργειας και της σταθερότητας και τόνισε ότι στο τέλος της ημέρας η χώρα μας είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας. Ο π

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο θάλασσας

Ο πρωθυπουργός από το Ριάντ αναφέρθηκε στις συμφωνίες της Ελλάδας με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και στην ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας

«Δεν είναι έκπληξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία. Έχουμε τις ίδιες γεωπολιτικές προκλήσεις. Έχουμε μια πολύ καλή δυνατή στρατηγική συμμαχία. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η Ανατολική Μεσόγειος είναι περιοχή κοινών ενδιαφερόντων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση... The post Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο

Ο Πρωθυπουργός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δυνατότητα μεταφοράς φυσικού αερίου από την Αίγυπτο και το Ισραήλ μέσω της Ελλάδας στην Ευρώπη και για την προώθηση και της ηλεκτρικής διασύνδεσης The post Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της θάλασσας

«Δεν είναι έκπληξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία. Έχουμε τις ίδιες γεωπολιτικές προκλήσεις. Έχουμε μια πολύ καλή δυνατή στρατηγική συμμαχία. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η Ανατολική Μεσόγειος [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας με βάση το διεθνές δίκαιο»

Συζήτηση με δημοσιογράφο είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του Future Investment Initiative, στο Ριάντ. Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε αρχικά: «Δεν είναι έκπληξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πολύ…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και σημαντικός επενδυτικός προορισμός

«Δεν αποτελεί έκπληξη που ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Σαουδική Αραβία. Αντιμετωπίζουμε τις ίδιες γεωπολιτικές προκλήσεις.... The post Μητσοτάκης: Η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας και σημαντικός επενδυτικός προορισμός appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας