Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που άρπαξαν πάνω από 80 παλτά από κατάστημα

19:30 - 26/10/2021

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και κρατούνται για κλοπή δεκάδων γούνινων παλτών από επιχείρηση της Καστοριάς, την Τετάρτη (20/10). Σύμφωνα με όσα... The post Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που άρπαξαν πάνω από 80 παλτά από κατάστημα appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καστοριά: Έκλεψαν πάνω από 80 γούνες από κατάστημα της πόλης

Δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν και κρατούνται για κλοπή δεκάδων γουνοφόρων παλτών από επιχείρηση της Καστοριάς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για δύο υπηκόους Σερβίας, οι οποίοι εντοπίστηκαν κατόπιν αστυνομικών ερευνών στη Θεσσαλονίκη, όπου και βρέθηκαν τα κλεμμένα γουναρικά μέσα σε διαμέρισμα, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ένα ακόμη άτομο, που κατά πληροφορίες είναι ελληνικής καταγωγής. Η κλοπή έγινε την περασμένη Τετάρτη, όταν οι δράστες φαίνεται να «τρύπωσαν» στην γουνοποιητική επιχείρηση αρπάζοντας πάνω από 80 παλτά.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)