Σάσα Μπάστα: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και τις κρίσεις πανικού
08:34 - 27/10/2021
Η Σάσα Μπάστα μίλησε στο Happy Day για την περίοδο που κόλλησε κορονοϊό και πώς αυτό την οδήγησε σε κρίσεις […]
The post Σάσα Μπάστα: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και τις κρίσεις πανικού appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: Η νοσηλεία της με κοροναϊό και οι κρίσεις πανικού (Βίντεο)
«Ήμουν η πρώτη που θα εμβολιαζόταν στην ηλικία των 30 αλλά κόλλησα πέντε μέρες πριν», είπε η Σάσα Μπάστα για την περιπέτεια με την υγεία της.
Διαβάστε το στο Σάσα Μπάστα – Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο, ο κοροναϊός και οι κρίσεις πανικού
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας της
Διαβάστε το στο Σάσα Μπάστα: Πέρασα δύσκολα με τον κορονοϊό – Παθαίνω κρίσεις πανικού
Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό και μπέρδευε τα συμπτώματα με αυτά των κρίσεων πανικού περιέγραψε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια μίλησε ακόμα για την υπερκόπωση που έπαθε και χρειάστηκε μέχρι και να νοσηλευτεί. «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν πέρασα κορονοϊό και όσα ένιωθα στην κρίση πανικού δεν με άφηνε με τίποτα να ηρεμήσω. Ήξερα ότι είναι στο μυαλό μου αλλά και μόνο το ότι έχεις κορονοϊό και σε χτυπάει στην αναπνοή και τα πνευμόνια, με όλα αυτά που έχεις ακούσει και μετά το ζεις… τελικά ήταν όλα στο μυαλό μου αλλά είναι τόσο δύσκολο» είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha. «Λες θα πάω τώρα στο νοσοκομείο, εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσουν μέσα; Δε ξ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάσα Μπάστα: O κορωνοϊός, η νοσηλεία και οι κρίσεις πανικού - ΒΙΝΤΕΟ
Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε με κορωνοϊό αλλά και όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης μίλησε η Σάσα Μπάστα.
Διαβάστε το στο real.grΣάσα Μπάστα: Πως ο κορονοϊός δεκαπλασίασε σε ένταση τις κρίσεις πανικού
Η τραγουδίστρια περιέγραψε στο «Happy Day» πως οι κρίσεις πανικού έγιναν πιο συχνές και πιο έντονες από τότε που νόησε με κορονοϊό. Η Σάσα Μπάστα νόσησε την άνοιξη από κορονοϊό όπως έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε θετική στον ιό. Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του «Happy Day», η νόσηση είχε στην περίπτωση της τραγουδίστριας μία επιπλέον παρενέργεια. «Όταν πέρασα κορονοϊό, ό,τι νιώθω σε μια κρίση πανικού τα ένιωσα επί δέκα και δεν έλεγε να ηρεμήσει. Ενώ ήξερα τι συμβαίνει και μόνο η σκέψη ότι έχω κορονοϊό και θα με χτυπήσει στην αναπνοή, στα πνευμόνια, όλο αυτό που έχεις ακούσει, ήταν πολύ δύσκολο. Και λες θα πάω στο νοσοκομείο και εκεί είναι όλοι σαν εμένα κι αν με κρατήσουν μέσα; Δεν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣάσα Μπάστα: Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό και τις κρίσεις πανικού
"Επειδή είμαι αρρωστοφοβική πήγα στο νοσοκομείο κι έκανα ακτινογραφίες να δω μήπως έχω πρόβλημα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr