Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Μπάρκουλη: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη»

10:46 - 27/10/2021

Στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βγήκε σήμερα ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος απάντησε για το χαμό που έχει γίνει […] The post Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Μπάρκουλη: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουρατίδης: «Αυτά τα "τέρατα" για τον Μπάρκουλη, τα είπαν οι ίδιοι οι συνεργάτες του»

Απαντάει στους  σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη και αναφέρεται στο άρθρο, που έγραψε 

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουρατίδης: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη στη Μαίρη Μπάρκουλη»

Δείτε τι είπε ο Νίκος Μουρατίδης για τη Μαίρη Μπάρκουλη. Ο Νίκος Μουρατίδης βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και απάντησε για το χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με τη Μαίρη Μπάρκουλη και τόνισε πως δεν έχει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι. «Το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό, σε σχέση ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουρατίδης: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη στη Μαίρη Μπάρκουλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Μπάρκουλη: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη»

«Το άρθρο μου είναι πάρα πολύ ευγενικό, σε σχέση με αυτά που άκουσα και έμαθα και δεν τα έγραψα», λέει ο Νίκος Μουρατίδης. Το άρθρο Νίκος Μουρατίδης για Μαίρη Μπάρκουλη: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νίκος Μουρατίδης: «Δεν οφείλω καμία συγγνώμη στη Μαίρη Μπάρκουλη»

Στην παρέα του MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο Νίκος Μουρατίδης, απαντώντας στους σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη για το άτομό του. «Διαβάσατε το κείμενό μου για τον Ανδρέα Μπάρκουλη; Λυπάμαι που κάνουμε ολόκληρο θέμα, και δε διαβάσατε το κείμενό μου. Το κείμενό μου είναι πάρα πολύ σωστό και δε λέω τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο