Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

11:24 - 28/10/2021

Από τη μία ο Γιώργος Τσαλίκης και από την άλλη ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα. Δεν έχει προηγούμενο […] The post Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου τον Γρηγόρη Γκουντάρα» - Νέα κόντρα στη showbiz

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα έχει φουντώσει για τα καλά και δεν λέει να τελειώσει

Διαβάστε το στο

«Πυρ και μανία» ο Γ.Τσαλίκης με τον Γ.Γκουντάρα - «Δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»!

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων σε εκπομπή το πρωί της Πέμπτης, μίλησε για την συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα. «Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο και στον Δήμο και στην δουλειά μου, ότι είπα ακριβώς δεν είμαστε τρελοί με βλέπεις για τρελό; Είμαι ένας άνθρωπος έντιμος, ο οποίος κάνω την δουλειά μου πάρα πολλά χρόνια θέλω να έχω πάρα πολύ κέφι, θετική ενέργεια, να νιώθω σαν παιδί, να χαμογελάω, να αγαπώ τους ανθρώπους. Όταν κάποιος σε προσβάλει όμως με αυτόν τον τρόπο και ψάχνεις να βρεις το δίκιο σου και σε βγάζει με ψυχολογικά προβλήματα και εμμονικό τι να πω» «Είναι ντροπή τους απλά» «Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να π

Διαβάστε το στο pronews.gr

Γιώργος Τσαλίκης για Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου

Δεν έχει τέλος η κόντρα τους

Διαβάστε το στο news.gr

Έξαλλος με τον Γκουντάρα ο Τσαλίκης: «Δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα με νέες δηλώσεις. Ο Γιώργος Τσαλίκης, σε δηλώσεις που έκανε αρχικά στην Super Κατερίνα, είπε ενοχλημένος τα εξής: «Σε παρακαλώ πάρα πολύ, αυτό που είπα, τι παραπάνω εξήγηση να δώσω; Σήμερα είχα επέτειο 12 χρόνων γάμου με τη Δώρα και κάθομαι και ασχολούμαι με μα…ες. Έκανα ένα ξεκάθαρο στόρι, τι να εξηγώ πάλι; Είναι απαράδεκτες αυτές οι συμπεριφορές και είναι απαράδεκτο να μιλούν έτσι οι άνθρωποι. Σήμερα είδατε την πραγματική εικόνα δυο ανθρώπων. Αυτοί είναι». Το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Τσαλίκης μέσα από τη

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Tσαλίκης για Γκουντάρα: «Δε θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»

Νέο επεισόδιο μεταξύ τους

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο