Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου στη σκηνή, δεν ξέρω αν το είδαν οι θεατές»
12:04 - 28/10/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για […]
The post Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου στη σκηνή, δεν ξέρω αν το είδαν οι θεατές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρένια Λουιζίδου: «Ήμουν στη σκηνή και δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου»
Η δημοφιλής καλλιτέχνης μιλά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του ηθοποιού, αλλά και το ελληνικό MeToo
Διαβάστε το στο Λύγισε η Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσουν τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή» (video)
Η Ρένια Λουιζίδου δίνει όλες τις απαντήσεις σχετικά με το ελληνικό metoo, τη γυναικεία ματαιοδοξία και τις πλαστικές επεμβάσεις ενώ αποκαλύπτει τη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛύγισε η Ρένια Λουιζίδου: Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, δεν ξέρω τι μπορεί να είδαν οι θεατές
Η Ρένια Λουϊζίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άρη Καβατζίκη, μίλησε για το ελληνικό metoo, τη γυναικεία ματαιοδοξία και τις πλαστικές...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λύγισε η Ρένια Λουιζίδου: Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω, δεν ξέρω τι μπορεί να είδαν οι θεατές
Διαβάστε το στο spoilersΣυγκινεί η Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή»
Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης η Ρένια Λουιζίδου. Η ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στους «Απαράδεκτους», ενώ «λύγισε» όταν θυμήθηκε την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στο θέατρο όταν χρειάστηκε να παίξει την ημέρα […]
The post Συγκινεί η Ρένια Λουιζίδου: «Δεν μπορούσα να σταματήσω τα δάκρυά μου να κυλάνε στη σκηνή» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr