Βάσια Τριφύλλη: «Όταν είχα καρκίνο στο Ραντεβού στα τυφλά, λιποθυμούσα, έπεφτα κάτω»

13:08 - 28/10/2021

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την περίοδο που παρουσίαζε το Ραντεβού στα τυφλά και τη μάχη […] The post Βάσια Τριφύλλη: «Όταν είχα καρκίνο στο Ραντεβού στα τυφλά, λιποθυμούσα, έπεφτα κάτω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται: «Όταν είχα καρκίνο στο Ραντεβού στα τυφλά, λιποθυμούσα, έπεφτα κάτω»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε το «Ραντεβού στα τυφλά» και τη μάχη που έδινε τότε με τον καρκίνο...

Διαβάστε το στο Zougla

H Βάσια Τριφύλλη εξομολογείται: «Όταν είχα καρκίνο στο Ραντεβού στα τυφλά, λιποθυμούσα, έπεφτα κάτω»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία αναφέρθηκε στην περίοδο που παρουσίαζε το «Ραντεβού στα τυφλά» και τη μάχη που...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Β.Τριφύλλη: «Όταν είχα καρκίνο τους έλεγα "δεν είμαι καθόλου καλά, θα λιποθυμήσω" και έπεφτα κάτω»

Η Βάσια Τριφύλλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, μίλησε για την περίοδο που παρουσίαζε το «Ραντεβού στα τυφλά» και τη μάχη που έδινε τότε με τον καρκίνο. «Όταν είχα καρκίνο τους είχα πει όταν δεν είμαι καλά θα σας το λέω «δεν είμαι καθόλου καλά, θα λιποθυμήσω». Χρακ, λιποθυμούσα. Έπεφτα κάτω. Εγώ μόνη μου αποσύρθηκα, δεν με έδιωξε κανείς. με απέσυρα. Πήρα την κιλότα μου και έφυγα. Θα το ξαναέκανα σαν εκπομπή. Εάν έκαναν δεκτές αποσύρσεις ηλικιωμένων ανθρώπων, εγώ θα πήγαινα», λέει η Βάσια Τριφύλλη. Για τον Αντρέα Μικρούτσικο, αναφέρει: «Με τον Αντρέα Μικρούτσικο δεν συνεργαστήκαμε ποτέ, ήμασταν αντίπαλοι. Πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. Δηλαδή, εμείς οι δύο ήμασταν τότε».

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο