«Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη- ΒΙΝΤΕΟ
17:26 - 28/10/2021
Η είδηση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό, καθώς 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11 χρονη μαθήτρια «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε», με αποτέλεσμα να συλληφθεί (σ.
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μοσχάτο: «Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Η είδηση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό, καθώς 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11 χρονη μαθήτρια «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε», με αποτέλεσμα να συλληφθεί (σ.σ. στις 02/11 θα δικαστεί...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Μοσχάτο: «Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Διαβάστε το στο sinidisi.gr«Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Με μια απίστευτη έκφραση «δικαιολογήθηκε» ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 11χρονη μαθήτρια στο Μοσχάτο.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΜοσχάτο: «Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Lamianow.gr
Μοσχάτο: «Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Η είδηση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό, καθώς 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11 χρονη μαθήτρια «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε», με αποτέλεσμα να συλληφθεί (σ.σ. στις 02/11 θα δικαστεί καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή). Ο καθηγητής μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tlive, με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και ουσιαστικά… διέψευσε τα πάντα, παρόλο που […]
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr«Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Η είδηση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό, καθώς καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11 χρονη μαθήτρια «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε», με αποτέλεσμα να συλληφθεί (σ.σ. στις 02/11 θα δικαστεί καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή). Ο καθηγητής μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tlive, με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και ουσιαστικά… διέψευσε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr«Έχω έντονο βλέμμα» λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Με μια απίστευτη έκφραση «δικαιολογήθηκε» ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 11χρονη μαθήτρια στο Μοσχάτο. Ο ίδιος έχει συλληφθεί, ενώ η υπόθεσή του θα εκδικαστεί στις 2 Νοεμβρίου, καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή. Ο καθηγητής μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tlive, στον Alpha και διέψευσε τα πάντα παρόλο που μετά την καταγγελία από […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΜοσχάτο: Προκαλεί ο καθηγητής που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης
Μοσχάτο: Τι έγραφε σε σχόλιό του στο Facebook.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜοσχάτο – «Έχω έντονο βλέμμα» – Έτσι «δικαιολογήθηκε» ο καθηγητής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση 11χρονης (vid)
Ο καθηγητής στο Μοσχάτο κατηγορείται ότι είπε σε μαθήτρια να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει.
Διαβάστε το στο to10.gr“Έχω έντονο βλέμμα” λέει ο καθηγητής που κατηγορείται πως παρενόχλησε σεξουαλικά 11χρονη
Η είδηση προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό, καθώς 45χρονος καθηγητής σε σχολείο στο Μοσχάτο φέρεται να είπε σε 11 χρονη μαθήτρια «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε», με αποτέλεσμα να συλληφθεί (σ.σ. στις 02/11 θα δικαστεί καθώς ζήτησε και πήρε αναβολή). Ο καθηγητής μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Tlive, με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και ουσιαστικά… […]
Διαβάστε το στο dete.grΠροκλητικός ο καθηγητής που κατηγορείται για παρενόχληση 11χρονης
"Έχω έντονο βλέμμα, σαν τον Κλούνεϊ μου λένε milfs και μαθητριούλες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr