Προχωρούν κανονικά οι διαδικασίες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ - Η «μάχη» στην ΚΟ για το ποιος εκπροσωπεί τη Γεννηματά
07:56 - 29/10/2021
Σοκαρισμένοι εμφανίστηκαν άπαντες στο ΚΙΝΑΛ μετά την είδηση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, με τα στελέχη του κόμματος και όχι μόνο να την αποχαιρετούν την Τετάρτη.
Το σοκ της είδησης πάγωσε τις διαδικασίες ανάμεσα στους υποψηφίους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ τα προηγούμενα 24ωρα. Σταδιακά, ωστόσο, τα πράγματα αρχίζουν να κινούνται ξανά, με φόντο τις εκλογές της 5ης και 12ης Δεκεμβρίου.
Από αύριο και κυρίως από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να «ζεσταίνονται» ξανά οι μηχανές των 6 υποψηφίων υπό τα νέα δεδομένα.
Δεν συζητούν αναβολή εκλογών: Κανονικά 5 και 12 Δεκεμβρίου
Η ημερομηνία των εκλογών δεν φαίνεται να είναι υπό διαπραγμάτευση. Είναι κάτι που δεν το θέλουν ούτε από την πλευρά του Γ. Παπανδρέου,
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr