Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτησή της στο Instagram
15:12 - 29/10/2021
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Δυστυχώς […]
The post Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτησή της στο Instagram appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Και η Μαρία Κορινθίου θετική στον κοροναϊό
Η κατάσταση της υγείας του Γιάννη Αϊβάζη
Διαβάστε το στο Η Μαρία Κορινθίου θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτηση στο Instagram
Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως αναφέρει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, ενημερώνοντας τους χιλιάδες followers της. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, από χθες το βράδυ ανήκει στα επίσημα θετικά κρούσματα κορονοϊού της χώρας μας. Σε αντίθεση με ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μαρία Κορινθίου θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτηση στο Instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου – Θετική στον κοροναϊό η ηθοποιός – Πώς είναι ο σύζυγός της
Η Μαρία Κορινθίου ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι και εκείνη νοσεί από κοροναϊό. Πώς είναι ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης.
Διαβάστε το στο Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορωνοϊό – Η ανάρτησή της στο Instagram
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της μέσω Instagram
Μαρία Κορινθίου: Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί....
The post Μαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό – Το μήνυμά της μέσω Instagram appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΜαρία Κορινθίου: Θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτησή της στο Instagram
H ανάρτηση της: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘετική στον κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου – Η ανάρτησή της
Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΘετική στον κορονοϊό και η Μαρία Κορινθίου – Η ανάρτησή της στο Instagram
Την είδη γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram – Tην ίδια ώρα στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο σύζυγος της Γιάννης Αϊβάζης «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και…
Διαβάστε το στο politik.grΜαρία Κορινθίου: Θετική στο κορονοϊό, μετά τον Γιάννη Αϊβάζη
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε θετική στο κορονοϊό, μετά τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.Η Μαρία Κορινθίου λίγο μετά την νόσηση του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη με κορονοϊό, ανακοίνωσε πως νόσησε και η ίδια. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram ανακοίνωσε πως κόλλησε με τον ιό, ενώ στη λεζάντα ανέφερε τα εξής: «Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid… Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί. Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Μαρία Κορινθίου θετική στον κορονοϊό – Η ανάρτηση στο Instagram
Η Μαρία Κορινθίου διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως αναφέρει η ίδια στο προφίλ της στο Instagram, ενημερώνοντας τους χιλιάδες followers της. Όπως αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, από χθες το βράδυ ανήκει στα επίσημα θετικά κρούσματα κορονοϊού της χώρας μας. Σε αντίθεση με […]
Διαβάστε το στο dete.gr