Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

00:24 - 30/10/2021

Την Ελένη Βουλγαράκη φιλοξένησε στο… εξομολογητήριο του After Dark ο Θέμης Γεωργαντάς τη νύχτα της Παρασκευής στο OPEN. Η όμορφη […] The post Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

H Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε πως έχει συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο (vid)

Η δημοσιογράφος Ελένη Βουλγαράκη μίλησε για τις... πικάντικες προσωπικές στιγμές της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ελένη Βουλγαράκη: Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο

Τη νύχτα της Παρασκευής στο OPEN o Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο… εξομολογητήριο του After Dark την Ελένη Βουλγαράκη. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, γνωστή για τη συμμετοχή της στο J2US και για την οποία φημολογείται ότι είναι ζευγάρι με τον Τζέιμς Καφετζή– πρώην παίκτη του Survivor-, δεν δίστασε καθόλου να δώσει απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή και ν’… αγιάσει με την ειλικρίνεια της! Μέσα σε όλα, λοιπόν, στα οποία κλήθηκε να δώσει απόκριση η Ελένη Βουλγαράκη προχώρησε σε μια παραδοχή γύρω από το sexting καθώς και σε μια αποκάλυψη για την ερωτική συνεύρεση που είχε σε δημόσιο χώρο. «Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αποκαλυπτική η Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

H Ελένη Βουλγαράκη μίλησε για το sexting καθώς και για μια ερωτική συνεύρεση που είχε σε δημόσιο χώρο. «Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, «και αν γίνει μια στραβή;». Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή» δήλωσε χαρακτηριστικά. «Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πρώην παίχτρια του J2US: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο» – ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύο προσωπικές αποκαλύψεις, προέβη χθες το βράδυ η Ελένη Βουλγαράκη στο Open. Το άρθρο Πρώην παίχτρια του J2US: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ελένη Βουλγαράκη: Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο – Μετράει το μέγεθος, αλλά και η τεχνική

Παραδέχτηκε επίσης στο After Dark ότι έχει κάνει sexting - Δείτε το βίντεο με τις εξομολογήσεις της δημοσιογράφου

Διαβάστε το στο news.gr

Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω κάνει έρωτα σε βουνό»

Απαντήσεις για την ερωτική ζωή της έδωσε η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία φιλοξενήθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής. Η Ελένη Βουλγαράκη, μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και δε δίστασε καθόλου να απαντήσει στις καυτές ερωτήσεις του. Εύστροφη και ετοιμόλογη, έλυσε όλες τις απορίες του Θέμη, από το αν θεωρεί τον εαυτό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Βουλγαράκη στο… εξομολογητήριο του After Dark. Ο Θέμης Γεωργαντάς και το After Dark έγιναν γνωστοί μέσα από τις πιπεράτες εκμυστηρεύσεις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ελένη Βουλγαράκη: Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο

Διαβάστε το στο spoilers

Ελένη Βουλγαράκη: «Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Βουλγαράκη στο… εξομολογητήριο του After Dark. Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Η Ελένη Βουλγαράκη, μπαίνει στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και δε διστάζει καθόλου να απαντήσει στις καυτές ερωτήσεις του.Στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες για τις προσωπικές της στιγμές. Η όμορφη δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε για το sexting και την ερωτική συνεύρεση που έχει κάνει σε δημόσιο χώρο! «Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, «και αν γίνει μια στραβή;». Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή» δήλωσε χαρακτηριστικά. Αν έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημεί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ελένη Βουλγαράκη: Οι γυμνές φωτογραφίες της και το σ@ξ σε δημόσιο χώρο

Ελένη Βουλγαράκη: Τα είπε όλα στο Θέμη Γεωργαντά.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ελένη Βουλγαράκη: "Έχω συνευρεθεί ερωτικά σε δημόσιο χώρο" (video)

"Έχω κάνει sexting"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο