Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ιερισσό (ΦΩΤΟ)

00:01 - 23/12/2019

Ιερισσός | Χρήστος Καναρόπουλος Μέσα σε κλίμα εορταστικό, το εσπέρας της Κυριακής προ της Χριστού Γεννήσεως, 22ας Δεκεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιερισσού, με συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου και του Δήμου Αριστοτέλη. Περιελάμβανε: α) Ψάλματα από την πλούσια βυζαντινή υμνολογική παράδοση του Αγίου Δωδεκαημέρου, που τα απέδωσε με υποδειγματικό τρόπο η Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου «Ρωμανός ο Βατοπαιδινός», υπό τη διεύθυνση του Καθηγητού Μουσικής και Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Αρναίας κ. Βασιλεί

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη

Με χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια ξεκίνησε την εβδομάδα του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο 1ο ΕΠΑΛ Τυρνάβου

Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή αγάπης και δημιουργίας, αφορμή για μαθητές και καθηγητές να συνδιαμορφώσουν ένα διαφορετικό σχολικό περιβάλλον. Να συναντηθούν έξω από την τάξη, μέσα στο σχολείο, να αναδείξουν την δουλειά τους και να γιορτάσουν με τις δημιουργίες τους. Ένα Bazaar με δημιουργίες των μαθητών του Τομέα Γεωπονίας, την βοήθεια στις ετικέτες από τον www.ert.gr

Διαβάστε το στο ert.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας

Σύμφωνα με το έθιμο της παροικίας στην πόλη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας έκοψε την πρώτη σε όλον τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, ψέλνοντας τα κάλαντα και μεταφέροντας τις ευχές της για το νέο έτος, σε όλον τον Απόδημο Ελληνισμό. Ήταν μία εξαιρετική και συγκινητική γιορτή που ετοίμασε το ιστορικό Αβερώφειο Γυμνάσιο Λύκειο www.ert.gr

Διαβάστε το στο ert.gr

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Τρεις φορές θα ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Χριστουγεννιάτικη πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές

Χριστουγεννιάτικη πτώση στις ευρωπαϊκές αγορές Mon, 23/12/2019 - 10:51

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Το χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς του (ΦΩΤΟ)

Χριστουγεννιάτικο δώρο στους υπουργούς της κυβέρνησής του έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πριν να ξεκινήσει το υπουργικό συμβούλιο. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δώρισε σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη ένα σημειωματάριο, το οποίο πάνω έφερε τα αρχικά τους γράμματα. «Καλό είναι το σύστημα ΜΑΖΙ αλλά όχι υποκατάστατο για το μπλοκάκι», είπε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης […] The post Το χριστουγεννιάτικο δώρο που έκανε ο Μητσοτάκης στους υπουργούς του (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πελοπόννησο

Τα κάλαντα ίσως είναι ένα από τα λίγα έθιμα που διατηρούνται αναλλοίωτα ακόμα και σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας. Είναι συνδεδεμένα, κυρίως, με τις μεγάλες γιορτές του Δωδεκαημέρου (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια). Το άρθρο Τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πελοπόννησο εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος στη Βέροια

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η 2η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας. Το άρθρο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Γραφείου Νεότητος στη Βέροια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε από τον Σεβ. Ποιμενάρχη μας κ. Ανδρέα ο αγιασμός για την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Παζαριού Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλης μας στο Αρκαλοχώρι. Το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος κ. Εμμανουήλ Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του ΑΘΛΗ.Σ.Η. Αρκαλοχωρίου κ. Γεώργιος Αλεβιζάκης, ο Πρόεδρος των Φίλων Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου κ. Άρης Λαμπράκης, μέλη του Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής και εθελοντές του Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου. Το άρθρο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αγία Θεοδώρα» Άρτης

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, παρευρέθη στην Χριστουγεννιάτικη εορτή του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Νομού Άρτης «Αγία Θεοδώρα». Το άρθρο Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ «Αγία Θεοδώρα» Άρτης εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Βασίλη Πιστικίδη

Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές της παράταξης ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Αυτά τα Χριστούγεννα ας χαρίσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνουν με αισιοδοξία τις παγωμένες καρδιές τους και ας δώσουν σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Ευκλή για τα παιδιά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρά τον συννεφιασμένο καιρό, η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας ,  με τίτλο : ”Τα παιδιά συναντούν τα πόνυ στην Φάρμα Μενινά”. Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, οι υπεύθυνοι του συλλόγου προσκάλεσαν τους μικρούς φίλους, να γνωρίσουν την φάρμα, να παίξουν, να περπατήσουν στα κτήματά της και να […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Χριστουγεννιάτικη συναυλία στον I.N. Αγ. Γερασίμου στον Βόλο

Χριστουγεννιάτικη συναυλία για φιλανθρωπικό σκοπό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γερασίμου στο Βόλο. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αιδεσ. Πρεσβύτερος π. Σταύρος Κελέσης, ο οποίος ευχαρίστησε την μικτή χορωδία Αγριάς για τις όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τους, υπο την διεύθυνση του μαέστρου κ. Βλάση Μαστρογιάννη. Μετά το […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αλέξη Τσίπρα

Τρεις φορές θα ακούσει τα κάλαντα των Χριστουγέννων ο Αλέξης Τσίπρας αύριο, ΤρίτηTο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο, την παιδική χορωδία της Παλαιστινιακής παροικίας Ελλάδας και το χορωδιακό τμήμα της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Θεσπρωτίας, θα υποδεχθεί, διαδοχικά, αύριο το πρωί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, για τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Η χριστουγεννιάτικη χρήση της «απλώστρας»

Από την εποχή που μεσουρανούσαν τα Mitsubishi Evo και Subaru WRX STI, τα ανέκδοτα και παρατσούκλια για τις τεράστιες αεροτομές έδιναν και έπαιρναν. Ευρέως διαδεδομένα και καθιερωμένα τα προσωνύμια «απλώστρα – σιδερώστρα», λόγω της ομοιότητας με τις αντίστοιχες οικιακές κατασκευές. Δείτε ακόμα: Ελληνική McLaren 650S 1.400 ίππων! (+video) Ένας οδηγός στην Αμερική βρήκε τον πλέον […] The post Η χριστουγεννιάτικη χρήση της «απλώστρας» appeared first on AutoGreekNews.

Διαβάστε το στο autogreeknews.gr

Χριστουγεννιάτικο διαφημιστικό για το Nintendo Switch Lite

Με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων να είναι στο peak της, η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο διαφημιστικό για το Nintendo Switch Lite.

Διαβάστε το στο

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για Παιδιά στο Εργατικό Κέντρο

Εργατικό Κέντρο ΠάτραςΚυριακή, 29 Δεκ 2019 11:00Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας (μέλος της ΟΓΕ) και το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, για 2η συνεχόμενη χρονιά, συνδιοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για Παιδιά την Κυριακή 29 Δεκέμβρη στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Παιχνίδια, τραγούδια, παραμύθια, λιχουδιές, εκπλήξεις και φυσικά… ο Άγιος Βασίλης, θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους στην αίθουσα του τρίτου ορόφου.

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Χριστουγεννιάτικα έθιμα απ’ όλο τον κόσμο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ο πλανήτης φοράει τα γιορτινά του και εμείς σας παρουσιάζουμε χριστουγεννιάτικα έθιμα από διάφορες γωνιές του κόσμου.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Χριστουγεννιάτικη προσφορά 500 κιλών κρέατος

Ο ομογενής επιχειρηματίας Ευστάθιος Βαλιώτης πρόσφερε στην ιερά μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης πεντακόσια κιλά κρέατος, προκειμένου να διατεθούν σε άπορες οικογένειες και σε ασθενείς συνανθρώπους μας. πηγή: www.immspartis.gr

Διαβάστε το στο laconialive.gr

Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα στο 3ο Λύκειο Τρικάλων

Tην Δευτέρα 16-12-2019, στο πλαίσιο των εργασιών του Ευρωπαϊκού προγράμματος που υλοποιείται στο σχολείο μας, έγινε υποδειγματική διδασκαλία – τραγούδι στα προσφυγόπουλα που παρακολουθούν τα τμήματα ένταξης στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων από ομάδα μαθητών του σχολείου μας. Επιδίωξή μας ήταν παραμονές εορτών να δώσουμε στα παιδιά αυτά τη δυνατότητα να νιώσουν τη ζεστασιά … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα στο 3ο Λύκειο Τρικάλων"

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες έψαλλαν η παιδική και η νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, δύο μέρες πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων, βάζοντας μας στο εορταστικό κλίμα! Δείτε το βίντεο: Νηπιακή χορωδία Κάλλας Πέτρος ,Κάλλας Στέργιος,Κάλλας Νικόλαος, Γκανατσιος στεργιος, Γκανατσιος Κωνσταντινος, Βανδικα Ελενη,Μομτσιου Ματινα ,Βεζου Χρυση, Βεζος Κωνσταντινος, Αντωνιαδου Βασιλικη, Μπουρακη Ελισαβετ, Τεντσογλιδου Πηνελοπη, Βλιαγκοφτη Αθηνα,Μπουλοκωστα Κατερινα, ... The post Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)