Μελίσσας για το πέναλτι του Ολυμπιακού: «Εγώ βρήκα πρώτος την μπάλα»
22:08 - 30/10/2021
Για τη φάση όπου ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι και έκανε το 2-1 μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας, λέγοντας πως θεωρεί οτι έχει βρει αυτός πρώτα τη μπάλα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας στην κάμερα της Cosmote: «Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος ...
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μελίσσας για το πέναλτι στο Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: «Βρήκα πρώτος τη μπάλα» (photos+video)
Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε για την επίμαχη φάση του πέναλτι…
Διαβάστε το στο onsports.grΤι υποστήριξε ο Μελίσσας για το πέναλτι του Ολυμπιακού
Τι υποστήριξε ο Μελίσσας για το πέναλτι του Ολυμπιακού
30/10/2021
Για τη φάση όπου ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι και έκανε το 2-1 μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας, λέγοντας πως θεωρεί ότι έχει βρει αυτός πρώτα την μπάλα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας στην κάμερα της Cosmote:
«Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες. Όλα τα παιδιά μείνανε στο πλάνο, βγάλαν αυτά που θέλαμε μέσα στο γήπεδο, αλλά στο τέλος το αποτέλεσμα μετράει.»
Για τη φάση του πέναλτι:
«Δυστυχώς δεν έχω δει τη φάση για να σας πω τι έχει γίνει. Δεν θυμάμαι και πάρα πολλά. Θ
Διαβάστε το στο filathlos.grΜελίσσας για το πέναλτι του Ολυμπιακού: «Εγώ βρήκα πρώτος την μπάλα»
Για τη φάση όπου ο Ολυμπιακός πήρε πέναλτι και έκανε το 2-1 μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Μελίσσας, λέγοντας πως θεωρεί οτι έχει βρει αυτός πρώτα τη μπάλα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Μελίσσας στην κάμερα της Cosmote: «Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είμαι χαρούμενος […]
Διαβάστε το στο thessports.gr