The Voice: Άναψε η Παπαρίζου με την ερμηνεία παίκτη: «Εχει ζεσταθεί το κορμί μου, δεν φαντάζεσαι τι έχεις κάνει» [ΒΙΝΤΕΟ]
00:13 - 23/12/2019
Στη σκηνή του τελικού The Voice ανέβηκε ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής του δρόμου, που κατάφερε να συγκινήσει τους πάντες με την ιστορία του, επέλεξε να ερμηνεύσει στον μεγάλο τελικό το «Unchained melody». Οι coaches και ιδιαίτερα η Ελενα Παπαρίζου ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του. «Δημήτρη μου με πήγες […]
Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παπαρίζου στον τελικό του Voice: «Έχει ζεσταθεί το κορμί μου, δεν φαντάζεσαι τι έχεις κάνει...»
Παπαρίζου στον τελικό του Voice: Έχει ζεσταθεί το κορμί μου, δεν φαντάζεσαι τι έχεις κάνει - Σε χάζευα, ονειρευόμουν...», είπε στον Δημήτρη ΚαραγιάννηΣτον τελικό του The Voice βρέθηκε, το βράδυ της Κυριακής, ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά. Ο «τραγουδιστής του δρόμου», ο οποίος έχει συγκινήσει με την προσωπική του ιστορία, επέλεξε αυτή τη φορά το τραγούδι «Unchained Melody».
Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο στην ερμηνεία, ο φιναλίστ του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ κατόρθωσε να ενθουσιάσει τους coaches και ειδικά την Έλενα Παπαρίζου.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια και coach του The Voice, μάλιστα, δε δίστασε να εκφράσει με θέρμη όλα όσα την έκανε η φωνή του παίκτη να αισθανθεί κατά τη δι
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr