#Δημήτρης Καραγιάννης

Συγκίνηση κατά την αναχώρηση του Αγίου Σπυρίδωνα από τα Τρίκαλα (εικόνες)

trikalavoice.gr
Έπειτα από 4 μέρες παραμονής στην πόλη μας το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μπάρας η δεξιά χείρα του Αγίου Σπυρίδωνος.   Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr ενώπιον του Ιερού Λειψάνου τελέστηκε Δοξολογία από τον Μητροπολίτη Τρίκκης Χρυσόστομο και ακολούθως αυτό αναχώρησε για την Κέρκυρα. (Φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
14:53 22/04/2024

Δημήτρης Καραγιάννης, 63> Πέθανε Ξαφνικά και ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Δημήτρης Καραγιάννης, 63> Πέθανε Ξαφνικά και ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών τη παραμονή της Πρωτοχρονιάς appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
13:37 02/01/2024

Τρισάγιο του Τρίκκης στους προκατόχους του Αρχιερείς (φώτο)

trikalavoice.gr
Ιερό καθήκον του Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσοστόμου, ο οποίος το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης μετέβη στα Κοιμητήρια της πόλης, αλλά και στον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα, τελώντας τρισάγια στη μνήμη των προκατόχων του Αρχιερέων.   (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
15:34 13/04/2023

Με τον… άγιο για τον Δήμο Πύλης!!!

trikalavoice.gr
Κινήσεις πολλές, παρουσιάσεις υποψηφίων περισσότερες και η Πύλη σε ρυθμό αυτοδιοικητικών εκλογών ήδη από τώρα.   Στο… παιχνίδι και ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο αποκαλούμενος και “άγιος φωτογράφος”, ο οποίος καταγράφει τις ιστορικές στιγμές της Ορθοδοξίας στην περιοχή, καθώς και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του τόπου. Διακρίνεται με τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Μάντζιο-στα δεξιά όπως βλέπουμε τη […]
06:56 28/03/2023

Μαρτύρων αγαλλίαμα…

trikalavoice.gr
Τα ονομαστήριά του εόρτασε καταλλήλως την Παρασκευή ο Πρωτοσύγκελλός μας π. Αλέξιος και κοντά του βρέθηκαν φίλοι καλοί και εκλεκτοί.   Διακρίνεται εκ δεξιών του ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης Γιώργος Ζιώγας, “αδελφός” κατά τους λόγους του γέροντος, και φυσικά ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο αποκαλούμενος και “άγιος φωτογράφος” μιας και καταγράφει […]
18:42 19/03/2023

Αγιασμός των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μπάρας

trikalavoice.gr
Την Πέμπτη το πρωί ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος, μαζί με τους Ιερείς του Ιερού Ναού του Αγίου Νεκταρίου, τέλεσαν τον Αγιασμό των Υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μπάρας με την Συμμετοχή των Κολυμβητικών Συλλόγων και Σωματείων.   (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
13:52 05/01/2023

Η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού στη Μονή Βυτουμά (εικόνες)

trikalavoice.gr
Την Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανείων τέλεσε το πρωί της Πέμπτης στην Ιερά Μονή Βυτουμά ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος.   Ο ίδιος ιερούργησε μόνος, με τον Διάκο του, στο καθολικό της Μονής και ακολούθως συνοδεία της αδελφότητας μετέβη στο ρυάκι που διατρέχει τη βουνοπλαγιά για τη ρίψη του Σταυρού. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
13:44 05/01/2023

Η 1η του νέου έτους στη Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης (φώτο)

trikalavoice.gr
Με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεπτού μας Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου εορτάστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό των Τρικάλων η 1η του νέου έτους.   Με το πέρας αυτής, παρουσία των αρχών του τόπου ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά παρά τω Θεώ. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
13:04 01/01/2023

Τα Τρίκαλα τιμούν τον Άγιο Νεκτάριο (φώτο)

trikalavoice.gr
Πλήθος πιστών προσήλθε ευλαβικά το απόγευμα της Τρίτης στα Τρίκαλα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.   Εκεί και επ’ αφορμή της εορτής του Αγίου Νεκταρίου τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτου Αμαντείας Ναθαναήλ, της Εκκλησίας της Αλβανίας, συγχοροστατούντος δε του Κυριάρχου Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
23:06 08/11/2022

Κουρά μεγαλόσχημης μοναχής στην Παναγίτσα (φώτο)

trikalavoice.gr
Την 28η Οκτωβρίου το απόγευμα, στην Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής του χωρίου Παναγίτσας του Δήμου Φαρκαδόνας, έλαβε χώρα η μεγαλοσχημία του Μοναχής Μαριάμ.   Η Ακολουθία τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Τρίκκης, Σταγών και Γαρδικίου Χρυσόστομο. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
08:16 29/10/2022

Στο κολυμβητικό τημ της ΝΕΠ ο Δημήτρης Καραγιάννης

thebest.gr
Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κολύμβησης Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο βασικό συνεργάτη της Λίνας Μαστροπάσκουα στην Αγωνιστική και την Προαγωνιστική ομάδα.
19:44 20/09/2022

Δημήτρης Καραγιάννης: O έρωτας ζητά την τιμιότητα, τον σεβασμό, τη συνέπεια, την έκπληξη…

newsitamea.gr
Από το Α έως το Ω: Δημήτρης Καραγιάννης Αλήθειες: «Αλήθειες, στην εποχή τη μεταμοντέρνα, σημαίνει τη σχετικοποίηση κάθε αλήθειας, ένα ερωτηματικό για το τι μπορεί να αντιπροσωπεύουν οι αλήθειες. Όσο αυξάνουν οι υποκειμενικές αλήθειες, τόσο τίθεται ως ζητούμενο η Αλήθεια. Επομένως, όταν ο καθένας υπερασπίζεται, κλειδώνεται και απομονώνεται μέσα στην αλήθεια... The post Δημήτρης Καραγιάννης: O έρωτας ζητά την τιμιότητα, τον σεβασμό, τη συνέπεια, την έκπληξη… appeared first on Newsitamea.gr.
22:06 18/07/2022

Χάκαραν και τον… “άγιο φωτογράφο” των Τρικάλων

trikalavoice.gr
Δεκάδες οι περιπτώσεις των Τρικαλινών που είδαν τους λογαριασμούς τους στα social media να χακάρονται τις τελευταίες μέρες.   Τελευταίο θύμα ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο αποκαλούμενος και “άγιος φωτογράφος” , καθώς καλύπτει όλες τις εκκλησιαστικές εκδηλώσεις της περιοχής μας. Είδε το λογαριασμό του στο instagram να πέφτει σε ξένα χέρια και να γίνονται αναρτήσεις που […]
08:30 21/06/2022

Η Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων στον Μητροπολιτικό Ναό (φώτο)

trikalavoice.gr
Ο Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομος χοροστάτησε το απόγευμα της Πέμπτης κατά την Ακολουθία των Μεγάλων και Βασιλικών Ωρών των Χριστουγέννων και εν συνεχεία τέλεσε τον Αρχιερατικό Εσπερινό με τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.   Συμμετείχε πλήθος πιστών τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
23:10 23/12/2021

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Προσφορά δωροεπιταγών από τον Δημήτρη Καραγιάννη, για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου

otavoice.gr
Η συμβολή του ιδιωτικού τομέα στις κοινωνικές δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης διευρύνει τις δυνατότητές προσφοράς τους, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί ο επιχειρηματίας Δημήτρης Καραγιάννης, που είναι ιδιοκτήτης δύο περιπτέρων: του περιπτέρου που βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Ειρήνης και Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πλατεία Σοφούλη στην Πεύκη και αυτού που βρίσκεται […]
13:02 22/12/2021

Δε Γκρανμάδερ: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τους Σκαμπαρδώνη και Καραγιάννη

spoilers
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 15.07.2021 02:12 Newsroom Ο πεζογράφος Γιώργος Σκαμπαρδώνης και ο ψυχίατρος Δημήτρης Καραγιάννης στο «Δε Γκρανμάδερ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη Ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης, είναι πεζογράφος... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δε Γκρανμάδερ: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τους Σκαμπαρδώνη και Καραγιάννη
04:32 15/07/2021

Νέο ξεκίνημα στον ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιοι παρέμειναν στο ρόστερ

filathlos.gr
Νέο ξεκίνημα στον ΠΑΣ Γιάννινα - Ποιοι παρέμειναν στο ρόστερ 02/07/2021 Η ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΣ Γιάννινα έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) στο ΠΕΑΚΙ. Ο νέος προπονητής Ηρακλής Μεταξάς είχε στη διάθεσή του 24 ποδοσφαιριστές. Απών ήταν ο Εραμούσπε, ενώ από το περσινό ρόστερ παρέμειναν οι Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Μπρένερ, Πήλιος, Λοντίγκιν και Σιόντης που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Νέα πρόσωπα ήταν οι τρεις νεοαποκτηθέντες Παναγιώτης Τριάδης, Ζήσης Καραχάλιος και Δημήτρης Καραγιάννης. Παρόντες επίσης οι Κύρκος, Μίνας και Ρίζος από τις υποδομές. Στο γήπεδο ήταν ακόμα οι Αθανασίου, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Λιάσος, Ντομίνγκ
12:04 02/07/2021

Άγιοι Μάρτυρες, οι καλώς αθλήσαντες…

trikalavoice.gr
Αποστόλων, Αρχιερέων, δημάρχων και λαού καύχημα οι… άγιοι μάρτυρες, οι καλώς αθλήσαντες και στεφανωθέντες, που διακρίνονται στην παραπάνω φωτό. Από αριστερά ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κρανιάς (… φανερά αδυνατισμένος), ο άγιος φωτογράφος Δημήτρης Καραγιάννης και το αγλάισμα του Ριζαριού και της χωροφυλακής, αντιδήμαρχος Γιώργος Ζιώγας…   Οι παραπάνω τρεις είναι των… Μαρτύρων το αγαλλίαμα, ευφραίνουν τις […]
20:30 07/06/2021

Καραγιάννης: «Αποτυχημένη η σεζόν, του χρόνου ξεκινάμε από το μηδέν»

Gazzetta
Αποτυχημένη χαρακτήρισε την σεζόν για τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Καραγιάννης με τον νεαρό αμυντικό να αναφέρει πως οι «πράσινοι» θα ξεκινήσουν του χρόνου από το μηδέν.
22:42 12/05/2021

Η Σταύρωση στη Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων (εικόνες)

trikalavoice.gr
Μέσα σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε  η Ακολουθία των Παθών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας υπό του Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων Θεοκλήτου. Παρέστησαν ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο δήμαρχος Δήμου Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. (φώτο Δημήτρης Καραγιάννης)
22:00 29/04/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load