Βασιλακόπουλος για την επίθεση σε ταβέρνα: Ο ιδιοκτήτης με απείλησε ότι θα μου κάψει το αυτοκίνητο
08:50 - 31/10/2021
Για την καταγγελία που έκανε αναφορικά με επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα μίλησε ο καθηγητής Πνευμολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, αποκαλύπτοντας κι άλλες λεπτομέρειες. «Ήμασταν 20 περίπου λοιμωξιολόγοι. Είχαμε ένα συνέδριο στην Καλαμπάκα και επισκεφτήκαμε μία ταβέρνα. Ένας εκ των συναδέλφων μου πήγε στη διεύθυνση του μαγαζιού και ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, καθώς βλέπαμε ότι δεν είχαν ελεγχθεί», ανέφερε κατά την παρουσία του στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ και πρόσθεσε πως αμέσως μετά πιθανότατα ο γιος του ιδιοκτήτη πήγε στο τραπέζι τους και τους ζήτησε τον λόγο. «Βγαίνοντας από το μαγαζί έπεσαν δύο πάνω μου, έπεσα κάτω και μου
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασιλακόπουλος: Καρέ - καρέ η επίθεση στην ταβέρνα - «Έπεσαν δύο πάνω μου, ο ιδιοκτήτης απειλούσε ότι θα έρθει στο νοσοκομείο»
Τον προπηλακισμό του σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα περιέγραψε καθηγητής πνευμονολογίας Γιώργος Βασιλακόπουλος, δίνοντας ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βασιλακόπουλος ανέφερε πως «Ήμασταν μια παρέα 25 επιστημόνων και δεν έγινε κανένας έλεγχος στο πιστοποιητικό και ένας άλλος συνάδελφος είπε ευγενικά “παιδιά να ζητάτε πιστοποιητικά, είναι θέμα δημόσιας υγείας. Έμπρατσωμένος νεαρός ζήτησε λόγο από έναν ... Περισσότερα
To άρθρο Βασιλακόπουλος: Καρέ - καρέ η επίθεση στην ταβέρνα - «Έπεσαν δύο πάνω μου, ο ιδιοκτήτης απειλούσε ότι θα έρθει στο νοσοκομείο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βασιλακόπουλος για επίθεση – Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο
Λεπτομέρειες για το εις βάρος του περιστατικό στην Καλαμπάκα έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.
Διαβάστε το στο Βασιλακόπουλος: Θα ζητήσω αστυνομική προστασία - Ο ιδιοκτήτης με απείλησε ότι θα μου κάψει το αυτοκίνητο (Βίντεο)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση που δέχτηκε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής Πνευμονολογίας, σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.
Διαβάστε το στο eleftheriaonline.grΒασιλακόπουλος για επίθεση: Με απείλησαν ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο
Βασιλακόπουλος για επίθεση: Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε τις σοκαριστικές απειλές που δέχθηκε.
Διαβάστε το στο pagenews.grΒασιλακόπουλος για επίθεση – «Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο»
Λεπτομέρειες για το εις βάρος του περιστατικό στην Καλαμπάκα έδωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος.
Διαβάστε το στο to10.grΒασιλακόπουλος για επίθεση: “Με απείλησαν ότι θα με βρουν μέσα στο νοσοκομείο, θα μου κάψουν το αυτοκίνητο”
Για τον προπηλακισμό και την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας μίλησε ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος το πρωί της Κυριακής. Μετά τις χτεσινές του αποκαλύψεις στο MEGA σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα όταν ζήτησε μαζί με συναδέλφους του από τον υπεύθυνο του μαγαζιού να διεξάγει ελέγχους για την ορθότητα των […]
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr